1. Home
  2. Inspiratie
  3. 7 dingen die je herkent als je vaak jurken draagt

7 dingen die je herkent als je vaak jurken draagt

Door Darcy Oerlemans - Zaterdag 27 Januari 2018 | 10:37

Iedere vrouw heeft kledingitems in haar kast hangen waarin zij zich het meest comfortabel voelt. Voor veel vrouwen is dat een jurk en laten wij daar net in gespecialiseerd zijn. Je kunt met een jurk alle kanten op: van zakelijk, een uitgaansavond met je vriendinnen of juist als je een dagje gaat shoppen. In een jurk voelt een vrouw zich op en top vrouwelijk, ook in de winter. Behoor jij tot de vrouwen die vaak jurken dragen? Dan herken je deze 7 dingen vast en zeker! 

Een praktische spijkerbroek is niet voor jou weggelegd. Je vindt de vrijheid van de jurk of rok geweldig: helemaal niets om je benen voelen. Misschien een panty in de winter, maar dat is beter dan een strakke jeans. In een jurk voelen veel vrouwen zich origineler dan de rest van de bevolking en je ziet eruit alsof je moeite hebt gedaan. Jurken en rokken laten je huid ook veel beter ademen om vervelende infecties te voorkomen. De onderstaande 7 dingen herkennen alle vrouwen die vaak een jurk dragen. Don’t worry, you are not the only one. 

vaak jurken

Beeld cc: Audrey Leighton 

7 dingen die alle vrouwen die vaak juken dragen herkennen

1. Er draaien hoofden om op straat. Je wordt nagestaard. Monden vallen open. Want wauw, wat loopt daar voor knapperd!

2. Op hoge hakken lopen is geen opgave voor jou: niks vult een jurk beter aan dan een prachtig paar high heels. En op hakken lopen is ook nog eens een work-out voor je kuitspieren. Scheelt je weer een abonnement op de sportschool.

3. Het regent complimentjes. Mensen zeggen dingen tegen je zoals: ‘Ik wil er net zo goed uitzien als jij!’ en ‘Jij hebt altijd zulke leuke jurken!’

4. Important! Je hebt vrijwel nooit meer outfit-stress, want je hebt voor elke gelegenheid een jurk. Feestje? Geen probleem. Bruiloft in de winter? Yup! Belangrijke vergadering? Got it.

5. Een gaatje in je panty ontwikkelt zich langzaam tot een probleem dat minstens even groot is als het vergeten van je telefoon. Drama.

6. En mensen zullen je gaan vragen of je je wel goed voelt als je een keer NIET in een jurk rondloopt. Om gek van te worden.

7. Het allerbelangrijkste voordeel: in jurkjes voel je je op en top vrouwelijk, en door ze vaak te dragen krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost!

Ben jij een broekenmeisje, maar ben je nu helemaal om en wil je de perfecte jurk vinden? Hier vind je al onze jurkjes – en hier shop je de laatste restjes van de sale voor een prikkie. Happy shopping!

Lees ook