1. Home
  2. Inspiratie
  3. 5x modeblogs voor 40+

5x modeblogs voor 40+

Door Joël Manoppo - Dinsdag 19 April 2016 | 17:04

Anno 2016 is het bloggerlandschap zo enorm dat we door de bomen het bos niet meer zien. We dachten dat we alles wel zo’n beetje hadden gezien, tot we ons per toeval op geheel nieuw terrein begaven. Met een passie voor mode, fotografie en reizen hebben deze dames een geheel andere doelgroep dan de meeste bloggers; veertigplussers. Zo stijlvol oud worden als deze dames? Yes please! Wat vinden jullie?

40+Style
Sylvia is de oprichtster van het succesvolle blog: 40+Style. Deze charmante dame woont in Singapore maar komt oorspronkelijk uit ons kikkerlandje. 40+Style is niet alleen haar passie, maar inmiddels ook haar fulltime baan. Haar doel? 40+ vrouwen over de hele wereld inspireren. Met een team waaronder fotograaf Denton Taylor, beautygoeroe Kelly Biliumoria en plussizemode-expert Deliah is Sylvia de trotse eigenaresse van een site vol diversiteit.

www.40plusstyle.com
YouTube: 40+Style

Volg 40plusstyle op Instagram, Pinterest en Facebook.

No Fear of Fashion
Fear of fashion? Ons Greetje kent geen angst in de mode. Greetje Kamminga is de oprichtster van No Fear of Fashion; een persoonlijk styleblog en absoluut een inspiratiebron. Samen met haar man – ook wel haar persoonlijke fotograaf – Ron, en hun kat en hond, woont zij in Haarlem. Greetje showt haar outfits graag met een twist en tovert daarmee haar dagelijkse outfits om tot ware eyecatchers. ‘Live, learn and laugh‘ met Greetje.

www.nofearoffashion.com
Volg Greetje op Instagram, Twitter en Facebook.

Curly Traveller
Anja omschrijft haar stijl in twee woorden; ‘’curl en colorful’’. Naast haar bos vol krullen, ziet Anja het woord ‘’Curl’’ als een breed begrip; zo linkt zij dit met bloemen, feminisme en zachtheid. Colorful: zo ziet Anja het leven en haar stijl. En voilà: Curly Traveller was geboren! Anja ziet veel voordeel in het oud worden en deelt haar wereld vol creativiteit, reizen, kleur en kunst met ons via haar blog.

www.curlytraveller.com
Volg Anja op Instagram, Pinterest en Facebook.

MisjaB
Engels niet je sterkste taal? Gelukkig is dit blog lekker in het Nederlands. Hip en modieus zijn is niet alleen voor jongeren, dacht Misja Beijers, en ze creëerde haar eigen creatieve platform. Door haar passie voor fotografie verlaat Misja haar huis never nooit zonder camera. Gelukkig maar, want dat levert onwijs veel inspiratiebeelden op!

www.misjab.nl
Volg Misja op FacebookInstagram en Twitter.

Advanced Style
Wij – én de dames hierboven – zijn fan! Op het eerste gezicht lijkt dit blog opgericht door Debra Rapoport, maar niets is minder waar. Geïnspireerd door fashionable New York en zijn oma, runt Arie Seth Cohen dit succesvolle blog – met Debra Rapoport als muze aan zijn zijde. De ladies en gents op hun blog hebben inmiddels bewezen dat een unieke stijl met de jaren niet hoeft te vervagen. Dacht je dat dit blog alleen voor ouderen is? Think again. Deze modegoeroes hebben jarenlang ervaring; juist zij kunnen je helpen een modeblunder te vermijden!

Advanced Style is zo’n succes dat er inmiddels een documentaire over is gemaakt. De documentaire is op DVD verkrijgbaar, maar wordt ook nog steeds op diverse evenementen en festivals gedraaid. Hier meer informatie.

https://advancedstyle.blogspot.nl/

Volg Advanced Style op Instagram en Facebook.

Lees ook