1. Home
  2. Inspiratie
  3.  5 tips voor een warme jurkjes-outfit

 5 tips voor een warme jurkjes-outfit

Door Josha - Dinsdag 16 Februari 2021 | 15:47

warme jurkjes
De sneeuw is gevallen, het vriest en de temperaturen zijn ijskoud, we snappen dat dit weer niet schreeuwt om jurkjes en koude panty’s. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je je favoriete jurkje niet meer aan kunt doen. Met deze 5 tips zorg jij voor een leuke, maar warme outfit.

Ga voor een warme stof

Er zijn meerdere stoffen die je hoed warm houden. Wol, fleece, zijde en flanel houden je lekker warm deze koude dagen. Wol zou het beste isoleren, en zijde zou de warmte vast moeten houden. Nog meer warmte nodig? Draag verschillende warmen stoffen over elkaar heen!

Laagjes

Je favoriete zomerjurkje niet kunnen missen in deze temperaturen? Draag een coltrui onder je jurkje of draai er een dikke wollen trui overheen! Op de catwalk zien we ook vaak verschillende jurken over elkaar heen. Alle combinaties zijn mogelijk!

Lange jurken

Lange jurken zijn ideaal voor dit weer, omdat er een hoop onder verborgen gaat. Een spijkerbroek onder je maxi dress? Nobody has to know!

Panty’s

Een panty saai? Dat hoeft niet zo te zijn. Ga voor een leuke gekleurde dikke maillot of draag twee panty’s met verschillende patronen over elkaar heen.

Lange laarzen

Nog steeds koud aan je benen? Combineer je favoriete jurkje met lange over the knee boots en draag er lange dikke sokken onder. Nog warmer dan een broek als je het ons vraagt.

Lees ook