1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3x de rode jurk: sexy, zakelijk, classy

3x de rode jurk: sexy, zakelijk, classy

Door Sanne Van Der Ploeg - Vrijdag 01 December 2017 | 17:02

‘Vandaag is rood wat rood hoort te zijn’, Marco schreeuwde het al van de roodbedekte daken: jouw jurk hoort rood te zijn! Passie, liefde, ambitie, moed, strijdvaardigheid, vastberadenheid en loyaliteit: een rode jurk zegt meer dan duizend woorden. Wij vertellen je hoe je slim gebruik maakt van deze kleur. 

 

Wauw-effect op je (kerst)date

Jij, gewikkeld in de kleur van liefde: het kan bijna niet anders dat het vlammetje gelijk overslaat op je (kerst)date. Het staat supersexy, vrouwelijk en charmant. Om je look nog aantrekkelijker te maken, kun je kiezen voor een off-shoulder of open-shoulder jurkje. Geloof ons: dan komt er geheid een tweede date. Niet alleen blote schouders doen de truc hoor, met een rood halterjurkje heb jij hem ook in the pocket!

 

Shop hier meer sexy jurkjes >>

‘Leuke meid’-effect op je schoonouders

Is die date eenmaal in de pocket, dan is het tijd voor de volgende stap: een goede indruk achterlaten bij je (nieuwe) schoonouders. Je wilt niet overkomen als een stil muisje, maar ook niet als een vrouw die schreeuwt om aandacht. Een degelijk rood jurkje – lees: niet te veel bloot, geen overdreven decolleté, bedekte schouders en een nette lengte – is daarom dé outfit voor een (eerste) ontmoeting met zijn ouders. Met de kleur rood aan straal je warmte en loyaliteit uit. Daarnaast kom jij in deze knalkleur alles behalve verlegen over. Het model zorgt ervoor dat niet alle aandacht zich richt op jou(w jurk).

 

Shop hier meer leuke rode jurkjes >>

Deal closing-effect op kantoor

Een vrouw in een rode jurk kan de hele wereld aan. Je ziet er vastberaden en zelfverzekerd uit in je zakelijke rode jurk. Als deze jurk jou je klanten niet helpt te overtuigen, dan weten wij het ook niet meer. Stiekem doen we het allemaal wel eens: onze charmes in de strijd gooien om iets voor elkaar te krijgt. Niks mis mee, toch?

Zakelijke jurkjes mogen uiteraard niet te sexy zijn; dat is ongepast. Aangezien de kleur rood al sprekend en sexy genoeg is, kies je voor een stijlvol model.

Lees ook