1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3 x influencer outfits | Shop de look van je favoriete influencers!

3 x influencer outfits | Shop de look van je favoriete influencers!

Door Josha - Woensdag 24 Februari 2021 | 11:33

influencer jurk

Influencer outfits

3x influencer outfits die je alle inspiratie geeft die je nodig hebt! Als er iemand is die ons veel outfit inspiratie kan bieden zijn het de influencers wel.  Van nieuwe trends tot meer basic items, de inspiratie vliegt je om de oren op social media platformen zoals Instagram en Pinterest.

‘Waar heb je dat gekocht? ‘

We kennen het probleem: je ziet een fantastische outfit voorbij komen, maar zonder producttags. En dus heb je geen idee waar je die leuke outfit moet kopen! Wij helpen je uit de brand. Met onze nieuwe rubriek Shop the Look lichten we de leukste influencer outfits out en geven we je inspiratie over welke items je het beste kunt kopen!


Geruite blouse for the win

De geruite blouse is helemaal in dit voorjaar en alhoewel het item voornamelijk wordt gebruikt als jasje kan ‘ie ook dienen als jurkje zoals onze favoriete influencer @jacimariesmith ‘m heeft gecombineerd. Oké het is hier niet zo warm als in LA, en we kunnen helaas nog niet met blote benen naar buiten, maar deze outfit is ook ontzettend leuk met een panty! Shop soortgelijke items hieronder en laat je inspireren!

All black everything

De donkerste dagen zijn nu misschien wel achter de rug, maar dat betekent niet dat we een volledig zwarte outfit in onze kast moeten laten hangen. Zwart is een classy optie voor als je even niet weet wat je aan moet doen. Door heel je outfit zwart te maken creëer je een iconic look. Ga voor een blazer jurkje of een blazer en een jurkje voor een stoer effect. Combineer het met zwarte chunky laarzen of over the knee boots om de outfit wat meer pit te geven. Vind je ‘m te saai? Trek er dan een panty onderaan met stipjes of glitters. Hieronder shop je de look van de influencer @DISCODAYDREAM!

Spring is here!

Na deze donkere dagen kunnen we niet wachten op fleurige kleuren en minder stof om ons lijf. Het liefst zouden we nu al in onze meest zomerse jurkjes naar buiten gaan, maar de lente kan soms nog heel koud zijn. Combineer je jurkje daarom nog met een leuke panty of trek hoge sokken onder je schoenen aan, zo heb je toch wat warmte en creëer je een speels effect. Wij kunnen niet wachten tot de fellere kleurtjes en speelse jurkjes. Hieronder shop je de meeste maxi en midi jurken om toe te voegen aan je lente garderobe!

Lees ook