1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kortingscode: 20% korting bij navabi

Kortingscode: 20% korting bij navabi

Door Britte Kramer - Woensdag 01 Juni 2016 | 16:39

Hee hallo! Kennen we navabi nog? Deze shop sloot zich een halfjaar geleden aan bij Jurkjes.nl. Het aantal jurkjes is inmiddels bijna verdubbeld, en alles is nog steeds even leuk en hebberigmakend. En daarom zijn we o zo blij om te verkondigen dat je nu 20% korting krijgt op alle zomerjurkjes!

navabi korting

De korting is geldig tot 7 juni. En vergis je niet: dat is dus aanstaande dinsdag al. Ja lieve mensen: het is juni. En hoe vier je dat nou beter dan met zo’n fijne zomerjurk van navabi?

Plussizemode
Voor wie het niet heeft meegekregen: navabi (zonder hoofdletter!) is een webshop met de allerleukste plussizemode. Inderdaad: móde. Want navabi stelt voorop dat meiden met een maatje meer gewoon helemaal volgens de laatste trends over straat kunnen. Zoals het hoort! Lees hier meer over deze lievelingsshop >>

Etnische prints, speelse stippen en tropische cocoonjurken
Wij zagen al wat pareltjes voorbij komen. Stiekeme favorieten: deze zwart/witte van satijn, deze speelse zwarte met witte stippen (of juist wit met zwarte stippels), deze luchtige turquoise met etnische print, dit witte schatje (ook in het zwart), en deze tropische linnen cocoonjurk in donkergroen of blauw.

Let op: de 20% korting geldt alleen voor de ZOMERJURKEN van navabi. Het enige dat je moet doen is de volgende kortingscode invullen bij het afrekenen: DRESSES20.

 

Lees ook