1. Home
  2. Inspiratie
  3. 10x goede jurkenvoornemens voor 2016

10x goede jurkenvoornemens voor 2016

Door Darcy Oerlemans - Maandag 04 Januari 2016 | 17:27

Een nieuw jaar! 365 dagen om te vullen met alles wat je altijd al wilde doen. En dan hebben we het niet over afgezaagde dingen die iedereen zegt, maar niet doet (‘dit jaar ga ik écht stoppen met roken/schransen/verjaardagen vergeten/te laat komen’). Nee, jouw 2016 draait om het allerleukste kledingstuk dat er bestaat: de jurk.

goede voornemens jurken

1. In 2016 ga je eindelijk eens je jurkencollectie flink doorspitten. Misschien kom je nog wel een paar pareltjes tegen die hun comeback mogen maken in 2016!

2. Een erin, een eruit; dat wordt jouw gulden regel. Elk jurkje waar je definitief afscheid van neemt, vervang je door een nieuw exemplaar waar je écht iets aan hebt.

3. En alles wat je niet meer draagt, breng je gewoon naar een tweedehands winkel of het Rode Kruis, of doneer je aan een ander goed doel. Kom maar op met die goeie karma!

4. Die jurk die eigenlijk een beetje te duur is, maar al máánden op je Zalando-wishlist staat? Bestellen! Nu!

5. De uitdrukking ‘new year, new me’ is er niet voor niets: tijd om ‘m in de praktijk te brengen. Draag je altijd donkere kleuren? Kies voor kleur in 2016. Altijd korte jurken aan? Doe eens gek en steel de show in een maxi-jurk.

6. Als je echt meer wilt gaan sporten in 2016 (niks mis mee!), dan hoort daar natuurlijk wel het perfecte sportieve jurkje bij. Maakt het ook wat makkelijker om je voornemen vol te houden.

7. Niet zo’n sportief type? Een corrigerend onderjurkje heeft bijna hetzelfde effect, maar dan zonder dat je ervoor hoeft te zweten. Het is een beetje vals spelen, maar hé, je had je dan ook niet voorgenomen altijd eerlijk te zijn dit jaar!

8. Ook het milieu verdient wel wat aandacht, dit jaar. Heel simpel: ga online shoppen! Dit is namelijk duurzamer dan shoppen in een winkel, zelfs als je de CO2-uitstoot van bezorging meetelt. Nog niet overtuigd? Hier lees je meer redenen om online te shoppen!

9. En ook dit jaar ga jij weer tientallen euro’s besparen door in de sale te shoppen! Het feest is bij veel webshops al losgebarsten, SALE.

10. Last but not least: straal! Draag in 2016 de dingen die bij jou passen en koop waar jij je het fijnst in voelt, dan wordt het gegarandeerd een topjaar.

De jurkjes bovenaan zijn van ASOS

Lees ook