1. Home
  2. Inspiratie
  3. 100 jaar Halloween (de outfits!)

100 jaar Halloween (de outfits!)

Door Britte Kramer - Dinsdag 20 Oktober 2015 | 12:26

100 jaar Halloween

Nog wat Halloweeninspiratie nodig? Dit filmpje showt 100 jaar Halloween in iets meer dan drie minuten, volgens hetzelfde concept als de populaire bruidsjurkenvideo. Zelfs als je niet zo’n griezelkont bent zou je na het zien van deze kostuums nog zin krijgen in het duistere feest. Bovendien wordt in deze video duidelijk dat Halloweenpakjes al lang niet meer de stuipen op het lijf hoeven te jagen.

Van zelfgeknutselde papier-machémaskers en zwarte heksengewaden toen, tot aan celebritypersiflages nu: Britney’s sexy Oops I Did It Again-schooluniform komt voorbij, maar wacht vooral tot je de outfit van 2015 ziet. Aan jou om te beslissen welke nu eigenlijk enger is: die van 1915 of die van 2015…

De jurk op de foto is van ASOS en koop je hier. Voor meer kant-en-klare Halloweenjurkjes typ je hier rechtsboven in de zoekbalk ‘Halloween’ in en druk je op enter. Succes gegarandeerd! Liever niet teveel geld uitgeven voor slechts één feestje? Kijk dan even hier, voor Halloweenjurkjes die je het hele jaar door kunt dragen. Wil je écht origineel zijn, baseer je look dan op de grootste internetbreker van dit jaar: #TheDress. Zo doe je dat!

Lees ook