1. Home
  2. Inspiratie
  3. 10 items om in te investeren deze winter

10 items om in te investeren deze winter

Door Merel Van Hees - Woensdag 03 September 2014 | 12:44

De winter komt er weer aan en dat betekent dus ook een nieuwe garderobe. Online en in modemagazines wordt je overspoelt met de trends van het najaar. Fantastisch natuurlijk, maar wat zijn nou dé items die zeker niet mogen ontbreken in jouw kledingkast? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

1. De caleidoscopsiche jurk
Een jurk met hypnotiserende print is helemaal hot. Maar let op, heb je een maatje meer, dan is deze print niet voor jou weggelegd. Je legt namelijk de nadruk op deze print waardoor er aandacht wordt gelegd op bepaalde punten die je liever wil verhullen.

2. Hoge laarzen
Combineer je hoge laarzen met een elegant jurkje of rokje en ze maken je look helemaal compleet.
Ook leuk meegenomen: hoge laarzen laten je benen slanker lijken.

3. Oversized jassen
Scoor voor het najaar een oversized jas, en dan het liefst een wollen. Comfortabel, fashionable en lekker warm.
Draag de jas wel op slanke items anders wordt het too much.

4. Midirok
Deze rok kun je op heel veel verschillende manieren combineren en mag dus niet ontbreken in jouw garderobe. Een croptop of een oversized trui, alles kan en mag. Wil je een klassieke look? Draag de rok dan met mooie high heels.

5. A-lijn rok
Een A-lijn rok tuttig? Nee hoor, combineer deze rok met bijvoorbeeld een stoer leren jasje en biker boots. Ben jij een peer figuur? Dan is deze rok perfect voor jou. Je benen lijken namelijk een stuk slanker.

6. Sweater dresses
Onzeker over je buik of billen? Hoe handig, de sweater dress verbergt dit. Maar kijk uit, zorg dat je outfit geen slobbereffect krijgt.
Combineer dit met een mooie skinny-jeans of probeer een keer een maillot.

7. Luipaard schoenen
We looooove animals. De luipaardprint was al vaak te zien in blousjes en truien maar nu zien we de print ook steeds vaker verwerkt in schoenen. Chic maar toch een speelse twist.

8. Joggingbroek
De mix tussen sport en mode wordt dit jaar letterlijk genomen. Musthave: een spijkerbroek maar dan gemaakt van joggingstof. De kleur en wassing is dus niet te onderscheiden van een spijkerbroek maar zit dus net zo comfortabel als een joggingbroek.

9. Fancy rugtas
Herinner je die tijd nog, een rugzak vol met zware boeken.. Vaak wordt de rugtas nog geassocieerd met de schooltijd maar het is weer terug van weggeweest. En zeg nou zelf, even je handen en armen vrij is toch ideaal.

10. Statement sieraden
Een musthave zijn sieraden met een opvallende vorm. Ze zijn een echte blikvanger bij je dagelijkse look en het maakt je outfit speels. Vooral felle kleurtjes vrolijken je outfit helemaal op.

Blog1

Jurk Tramontana € 69,95 | Tas Mint&Berry € 119,95 | Top Pieces € 13,56 | A-lijn rok SuperTrash € 59,95 | Midirok Gerry Weber € 84,95 | Hoge laarzen Zign € 129,95

blog2

Pump Di Lauro € 129,95 | Jas BON’A PARTE € 109,00 | Broek OSI femmes € 119,95 | Ketting Pieces € 34,95 | Tas Clockhouse € 14,95 | Sweater dress Object € 69,95

Lees ook