1. Home
  2. Inspiratie
  3. Word jij de miss van Miss Etam?

Word jij de miss van Miss Etam?

Door Britte Kramer - Woensdag 05 Oktober 2016 | 09:56

Miss Etam zoekt een boegbeeld. Oftewel: een miss. En die miss van Miss Etam, die moet vooral schitteren aan de binnenkant. In de vers gelanceerde campagne ‘Wat jou mooi maakt’ gaat Miss Etam op zoek naar het mooiste karakter van Nederland. Deze vrouw wordt het boegbeeld van het merk en zal schitteren in de aankomende campagnes. Gaat dit over jou?

Miss Etam

Miss Etam wil een statement maken, en mensen aanzetten om na te denken wat echte schoonheid voor hen betekent. ‘Als je blij bent met wie je bent, voel je dat vanbinnen en zie je dat vanbuiten. Juist dat bewustzijn is zo belangrijk om lekker in je vel te kunnen zitten’, zegt Nicolien Mastenbroek, Marketingmanager van Miss Etam. Zarayda Groenhart, presentatrice en ondernemer, host de zoektocht. Zo is ze te zien in deze video, waarin vrouwen laten zien dat schoonheid veel verder gaat dan de buitenkant.
https://youtu.be/jQtYduu8540

Stralen: zo moet dat
Prof. dr. Rick van Baaren, hoogleraar gedragsbeïnvloeding van The Lab of Life, heeft er ook iets over te zeggen: ‘Als je jezelf accepteert zoals je bent, jezelf dus niet continu vergelijkt met anderen, je innerlijke kracht naar boven haalt én die omarmt, maakt dat je letterlijk een mooier mens. Iemand die dát kan gaat stralen. Je ogen spreken meer, je huid wordt gladder, je gezicht ontspant, je lacht meer, en zo word je vanzelf mooier. Jezelf aantrekkelijk vinden trekt ook weer mensen aan die zichzelf ook aantrekkelijk vinden en dat bevordert je positieve zelfbeeld. De campagne van Miss Etam draagt bij aan het bewustwordingsproces hiervan en geeft het juiste tegenwicht in de trend waarbij uiterlijk een steeds grotere rol lijkt te spelen.’

Nomineer jouw heldin!
Heb je meteen iemand in je hoofd? Iemand die van buiten straalt doordat ze dat van binnen doet? Een heldin, een inspiratiebron? Jij kunt haar nomineren via een online app. Vervolgens worden tien vrouwen uitgekozen, op basis van hun karakter, uitstraling en verhaal. Uiteindelijk mogen we met z’n allen stemmen om te bepalen wie de titel verdient. Behalve dat de winnares dus mooi op de foto wordt gezet voor Miss Etams campagnes, wint ze een jaar lang gratis kleding (kijk hier even wat voor moois Miss Etam allemaal heeft) én een reischeque. GO!
https://youtu.be/zzKzKtN-CQo

Lees ook