1. Home
  2. Inspiratie
  3. Welk jurkje past bij jouw figuurtype?

Welk jurkje past bij jouw figuurtype?

Door Michelle Laros - Woensdag 04 Juni 2014 | 10:00

“Wat voor figuurtype ben ik eigenlijk en welk jurkje past hier bij?” Misschien heb je dit jezelf wel eens afgevraagd maar wist jij je hier geen raad mee. Vanaf nu hoef je niet langer meer te zoeken want voor alle appel-, peer- en zandloperfiguren is er een perfect jurkje te vinden!

Appelfiguur
Heb jij slanke benen, nauwelijks of geen taille en komt er snel een klein pondje rond de buik of borsten bij? Dan ben jij een lady met een appel figuurtype! Het is belangrijk dat je weet waar je het accent op moet leggen. Omdat je buik en borsten net iets meer opvallen, leg je het accent op je smalle benen. Dit doe je door middel van een cocktailjurkje. Het merk Closet heeft de perfecte jurkjes hiervoor.
jurk123
v.l.n.r.: Closet jurk € 89,90 Closet jurk  € 109,00 Closet jurk € 69,90

Peerfiguur
Heb jij volle billen en dijen net als Rihanna, Tirya Banks en Jennifer Lopez dan accentueer je jouw platte buik en slanke taille door de nadruk op je slanke bovenlichaam te leggen. Je figuur komt het mooist uit in een maxi jurk met plateau heels. Om ook een beetje je schouders te versieren, draag je een jasje. Zo wordt alle aandacht eerlijk verdeeld. Het merk Mint&Berry heeft prachtige maxi jurken.
jurk456
v.l.n.r.: Only jurk € 185,00 , Mint&Berry jurk € 89,00 Mint&Berry jurk € 29,90

Zandloperfiguur
Noemen ze jouw Beyoncé of Yolanthe, wedden dat je dan een zandloperfiguurtje hebt? Een smalle taille, volle borsten en je heupen en schouders in verhouding? Wauw heb jij even geluk, je hebt namelijk een van de meest geliefde vormen. Laat jezelf zien in een strak bodycon jurkje van bijvoorbeeld het merk Morgan!
jurk789
v.l.n.r.: Morgan jurk € 70 Closet jurk € 75 Dorothy Perkins jurk € 44,90

En onthoud goed: Voor iedereen bestaat een jurk die matcht, ook voor jouw figuurtype. Succes met het uitzoeken van jouw ultieme match!

Lees ook