1. Home
  2. Inspiratie
  3. Was de jurk van deze weervrouw te sexy?

Was de jurk van deze weervrouw te sexy?

Door Joël Manoppo - Dinsdag 17 Mei 2016 | 17:23

In een zwarte cocktailjurk staat Liberté Chan dit weekend het weer te voorspellen. Binnen no-time bungelt er een grijs vestje naast haar, aangereikt door een collega. Ze grijpt het jasje ongemakkelijk vast en vraagt wat er gebeurt. Ja, dat willen wij ook weten.

Liberté Chan, weervrouw bij de Amerikaanse zender KTLA, wordt tijdens de uitzending onderbroken omdat de kijkers haar jurkje ongepast zouden vinden. Via social media wordt er geschokt gereageerd, met woorden als ‘’preuts’’ en ‘’seksistisch’’. Ook vinden velen de vernedering on air overbodig; waarom niet wachten tot de reclame?

Life of Liberté
Liberté Chan besluit op haar blog Lifeofliberte.com zelf te reageren op alle ophef. In deze blogpost maakt ze duidelijk dat haar collega slechts een grapje maakte. Toch vermeldt ze heel duidelijk dat ze niemand wilde beledigen. Ook geeft ze toe dat kralen misschien iets te veel zijn in de ochtend, maar hé, welk meisje houdt niet van glitters?

Eerder dit jaar kwam Liberté Chan ook al in het nieuws. Toen wegens haar lichtbauwe jurk, die voor het groene scherm onzichtbaar leek. Het resultaat? Zie hier:

Het lijkt erop dat Liberté Chan geen succes lijkt te hebben op het gebied van haar jurkjes. Misschien moet ze hier eens een kijkje nemen; zakelijke jurkjes op werk en avondjurkjes voor ‘s avonds! Een andere optie; de jurk die elke weervrouw draagt.

 

Lees ook