1. Home
  2. Inspiratie
  3. Voor elke gelegenheid de perfecte galajurk

Voor elke gelegenheid de perfecte galajurk

Door Ana Banjanin - Maandag 11 December 2017 | 18:30

Bij een galajurk denk je waarschijnlijk meteen aan BN’ers of celebrities die shinen in zo’n heerlijke lange jurk tijdens een rode loper moment van een super chic event. Inclusief fantastisch gestylede kapsels én make-up creaties waar je U tegen zegt. Heb jij nu zelf binnenkort een ontzettend glamourous evenement, bruiloft of wil je de show stelen tijdens de feestdagen mét een galajurk? Om het even wat makkelijk voor je te maken, hebben wij de mooiste galajurken voor jou op een rijtje gezet, zodat die fancy look in een handomdraai geregeld is. You only have to choose.

 

Galajurk

GA VOOR EEN CLASSY WITTE GALAJURK

A sunkissed glow, een fantastisch kapsel, en een oogverblindende smokey eye. Jij ziet er dus he-le-maal on fleek uit. Wat voor galajurk jij hoe dan ook moet dragen? Een witte jurk! Wit completeert jouw gebronzde huidskleurtje ontzettend goed en daarnaast is het super classy en chique. Zoek je een jurk om aan te trekken naar een bruiloft? Check dan wel altijd even met de bruid van tevoren wat de dresscode is!

 

SAY YES TO PINK

Een lief, zacht poederroze kleurtje is altijd een daverend succes. Ongeacht jouw haar- en oogkleur, en huidskleur: poederroze staat écht iedereen. Schattig, onschuldig en eyecatchingthat’s why we say yes to pink!

UIT JE COMFORTZONE MET ROOD OF BLAUW

Welke kleuren we vaak terugzien bij chique, luxueuze evenementen of eindgala’s, zijn rood en donkerblauw. Als je graag wat anders wilt dragen dan wit, lichtroze, of zwart en eens met een opvallende kleur je moment wilt pakken, dan moet je zeker gaan voor een dieprode of een donkerblauwe jurk: succes gegarandeerd!

BLACK BEAUTIES

Een zwart jurkje is niet voor niets een echte musthave in de kast van iedere vrouw. Ook daarom kun jij gerust een oogverblindende zwarte galajurk uit de kast trekken, ‘cause they rock. Een zwarte jurk flatteert, en slankt af daar waar jij het nodig hebt. Daarnaast staat het gewoon mega classy en sophisticated en ben jij een echte eyecatcher met een zwarte galajurk!

Ongeacht voor wat voor galajurk jij uiteindelijk kiest: make it a day or night to remember.

Deze galajurken en nog véél meer shop je hier

Lees ook