1. Home
  2. Inspiratie
  3. VIDEO: de jurk die van kleur verandert

VIDEO: de jurk die van kleur verandert

Door Britte Kramer - Dinsdag 01 November 2016 | 16:35

Een jurk die van kleur verandert? Ondanks dat we het bewijsmateriaal voor ogen hebben, kunnen we het nog niet helemaal geloven. Wat wil het geval: de Australische webshop Showpo heeft een heel leuk jurkje ontworpen (totaal niet eng futuristisch, nee, gewoon lekker casual), dat je met behulp van je iPad van kleur zou kunnen veranderen…

Jurk die van kleur verandert.Hebben we dit niet al eens eerder gezien? Jawel. Doornroosje flikte het kunstje ook. Niet met een iPad, maar met de voorganger van de huidige techniek: magie. Hoe dan ook, toen dachten we nog: sprookjes bestaan niet. Nou, mooi wel dus. Of…?

Er zijn aardig wat kritische commentaren onder het filmpje te vinden. De meeste mensen denken dat hier toch echt een videobewerkingsprogramma aan te pas is gekomen. Of het nou echt is of niet, de video heeft Showpo even goed op de kaart gezet. Hadden ze gister nog 464.000 fans op Facebook, nu hebben ze er ruim 762.000. Allemaal nieuwsgierige aagjes natuurlijk, net als wij. Slim Showpo, héél slim.

Goedkoop zal-ie niet zijn -als ie er ooit al komt – maar goed, dan heb je wel meteen héél veel jurkjes in een. Voor nu zul je het nog even moeten doen met onze jurkjes in een kleur. Saai? Hm, wij vinden het vooral een goed excuus om lekker vaak die ‘ik heb iets nieuws geshopt’-rush te krijgen!

De leukste jurkjes shop je hier >>

Lees ook