1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend: alle tinten blauw

Trend: alle tinten blauw

Door Moniek Linssen - Woensdag 06 Augustus 2014 | 11:59

Van lavendelblauw tot royal blue, deze zomer is de kleur blauw niet meer van de straat weg te denken. Het fijne aan deze trend is dat voor iedere huidtint en figuurtype een goed item te vinden is. En eigenlijk kun je hier ook álle kanten mee op, of je nu gekleed gaat voor een avond stappen of een zakelijke afspraak hebt.

Kom je net terug van vakantie en heb je een mooi zomers tintje? Ga dan voor een lichte variant, dit steekt een beetje af en laat jouw sun-kissed kleur goed uit komen. Met een porseleinen huidje staat diepblauw prachtig. Voor de meiden die van zichzelf al een getinte huidskleur hebben, you are lucky! Jij kunt namelijk iedere blauwtint hebben, van de lichtste tot donkerste.

Qua trend is pastel favoriet, maar ook felblauw doet het erg goed. Daarnaast is een diepe nachtblauw een perfecte basic, vooral voor een normale werkdag en is toch nét even iets anders dan dat eeuwige zwart. We selecteerden casual jurkjes voor iedere dag.

trend-blauwe-jurkjes

Van links naar rechts: Selected Femme €59,99 | Closet € 39,99 | NLY Trend € 44,95 € 199,99

Voor feestjes en speciale gelegenheden ga je natuurlijk voor een bijzonder jurkje. Hieronder zie je een selectie van verschillende blauwtinten voor een avondje uit. Van echt cocktailjurkje tot classy peplum, blauw kan eindeloos gedragen worden!

trend-blauw-jurkjes

Van links naar rechts: Elise Ryan € 52,95 € 29,95 | € 99 | Minimum € 29,99

Klik hier om alle blauwe jurkjes te shoppen.

Lees ook