1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tips voor het kopen van jurken in grote maten

Tips voor het kopen van jurken in grote maten

Door Josha - Maandag 26 April 2021 | 15:42

grotere maten jurk

Jurken in grote maten 

Een jurkje is een item waar in je je op en top vrouwelijk voelt, maar dat niet alleen: je hoeft eigenlijk maar één item te kiezen om je outfit helemaal compleet te maken. Op jurkjes.nl hebben we veel diverse jurkjes voor ieder seizoen tot maar 54 en hoger! Ook in een grote maat kan je dus stralend over straat. Ben je nog opzoek naar een nieuwe jurk? We hebben de fijnste tips voor het vinden voor een jurkje in grote maat voor je op een rijtje gezet.

1. Kies de gelegenheid

De eerste tip is het uitkiezen van de gelegenheid waarvoor jij je jurkje wilt gaan dragen. Zoek je een alledaags jurkje? Of wil je uitpakken op een feestje? Op Jurkjes.nl hebben we allerlei handige filters waardoor je heel snel kan navigeren naar het juiste jurkje voor de juiste gelegenheid. Zo hebben we een groot aanbod in feestjurken,  casual jurken en avondjurken.

2. Kies de stof

De tweede tip, die het proces van het kiezen van een jurkje in een grote maat enorm gaat vermakelijken, is het op voorhand kiezen van een stof. Jurken in grote maten bestaan vaak uit een stretchstof, die fijn zit en soepel om het lichaam valt. Wil je gaan voor een chique jurk? Ga dan bijvoorbeeld voor een fluwelen of velvet stof.

3. Kies jouw silhouet 

Een jurk kiezen gaat gemakkelijk als je dit doet op basis van welk silhouet jouw lichaam is. Je hebt verschillende lichaamsmodellen waar je vast wel eens hebt gehoord. Zo heb je een appel vorm, peervorm of een zandloper vorm. Hieronder zie je de meest veelvoorkomende vormen en welke jurkjes hier het beste bij zouden passen. Maar onthoud: doe waar jij je fijn bij voelt, ongeacht de vorm van je lichaam.

Wil je de focus leggen op je taille? Ga dan voor een model met aangesloten top, vrolijke accemnten op de taille of klokkende rokken. A-lijn jurken, hemdjurken of rechte jurken zorgen voor een mooi gekleed effect.

Altijd de nieuwste modellen 
Regelmatig komen er nieuwe jurkjes op Jurkjes.nl waarmee we de colectie uitbreiden met nieuwe trends en kleuren. Shoppen in grote maten jurken gaat gemakkelijk met alle handige filters. Go see for yourself!

Lees ook