1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tips: onderjurkjes

Tips: onderjurkjes

Door Merel Van Hees - Donderdag 08 Januari 2015 | 10:00

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is knallend van start gegaan! Maar de nodige kilo’s zijn er helaas ook weer aangevlogen. Je kunt natuurlijk fanatiek gaan sporten maar we weten hoe druk jij het hebt. De beste oplossing: met een onderjurkje ziet niemand die love handles!

Tegenwoordig zijn er heel veel soorten en modellen van huidskleur en zwart tot allerlei verschillende kleuren en printjes. Met een corrigerend onderjurkje oog je een stuk slanker en voel jij je gegarandeerd veel zelfverzekerder. Zo kun je toch dat nieuwe strakke jurkje aan die je voor de feestdagen hebt gekocht. En maak je niet druk om dat imago van het niet-zo-charmante-onderjurkje. Wij kunnen je vertellen dat elke celebrity dit trucje gebruikt wanneer zij schitterend op de rode loper moeten verschijnen.

En nog iets, dat extra kilootje is helemaal niet zo erg als je denkt, de gemiddelde kledingmaat van de Nederlandse vrouw is namelijk 42 en daar is niets mis mee! Het belangrijkste is dat jij je goed en zelfverzekerd voelt! Kun je dit doel niet bereiken met wat shapewear? Dan is een rondje sportschool toch echt de enige oplossing…

Ter inspiratie hebben we wat onderjurkjes op een rijtje gezet!

shapewear | Jurkjes.nl

Lees ook