1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tip: Verleidelijke lingerie en feestelijke jurkjes

Tip: Verleidelijke lingerie en feestelijke jurkjes

Door Marise Doeve - Vrijdag 06 December 2013 | 09:08

C&A en Triumph

De éne grijs gebaarde man is het land nog niet uit en de volgende grijs gebaarde man staat alweer voor de deur. Daháág Sinterklaasje, hallo Kerstman! Met kerst voor de deur kunnen we ons eindelijk weer storten op de leukste tijd van het jaar: de tijd van Glitter & Glamour! En hoe doe je dat beter dan met feestelijke jurkjes en verleidelijke lingerie.

Nog 19 nachtjes slapen en dan is het alweer kerst. De hoogste tijd dus om je te laten inspireren door de meest feestelijke en verleidelijke items. Oh, en zie je iets moois? Let dan vooral op de speciale deals die (vanaf) vandaag gelden!

Verleidelijke lingerie

Ben jij het geitenwollensokken typ dat stiekem het liefst in haar oma onderbroeken en sport bh’s rond paradeert? Onder het motto van ‘dat ziet toch niemand’? Dan is het tijd om met de kerst eens extra uit te pakken. Dan heeft je vent (als je die al hebt) ook eens iets leuks om uit te pakken.

Bij Triumph krijg je ALLEEN vandaag 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen met kortingscode TRI12daysofchristmas! Wij hebben de meest verleidelijke setjes voor je op een rijtje gezet.
Klik hier om zelf een kijkje te nemen bij Triumph

Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie met korting Triumph lingerie

Feestelijke jurkjes

Als we denken aan een feestelijke outfit komen wij vrouwen toch snel uit op een jurkje. Niet zo gek ook, bij een feestelijke gelegenheid wil je namelijk zo vrouwelijk mogelijk voor de dag (of nacht) komen. En waar ga je op zoek naar een jurkje? Juist; op Jurkjes.nl!

En nou is het zo dat we jou mogen verwennen met maar liefst 15% korting op alle kerstaankopen bij C&A dus vandaag zetten wij voor jou de mooiste items van C&A op een rijtje! Wees er wel snel bij want de code 12daysCA is geldig t/m 10 december.
Klik hier om zelf een kijkje te nemen bij C&A.

C&A feestkleding C&A feestkleding C&A feestkleding C&A feestkledingC&A feestkledingC&A feestkleding C&A feestkleding  C&A feestkleding

Wat trek jij dit jaar uit de kast voor Kerst?

Lees ook