1. Home
  2. Inspiratie
  3. Supergladde benen onder je zomerjurk: de gouden tip!

Supergladde benen onder je zomerjurk: de gouden tip!

Door Admin - Donderdag 25 Augustus 2016 | 12:15

Kort geleden werden wij op de redactie van Jurkjes.nl door onze lieve vriendinnen van Wehkamp verrast met een wel heel erg leuk cadeau: de Philips Lumea Prestige. Een interessant apparaatje dat speciale technieken gebruikt om teruggroei van haar op het lichaam te voorkomen. En als die hard jurkjesdraagsters hoorden wij eigenlijk maar één ding: gladde benen! Gladde benen! GLADDE BENEN!

Philips Lumea

Hoe werkt het?
Dit lichtontharingsapparaat brengt met een korte, pijnloze flits de haarzakjes in slaap, waardoor de haartjes tijdelijk niet verder groeien en daardoor uitvallen. Extra fijn: je hoeft de Philips Lumea Prestige niet na iedere flits te verplaatsen, maar je kunt hem langzaam over je lichaam laten glijden terwijl hij flitsen afgeeft. En het ding belooft ook nog eens dat je haren langer wegblijven. Hoe goed klinkt dat?! (Hallo zomerjurk! Hallo strandjurk! Hallo mini-jurk!)

Als nieuwsgierige kinderen tijdens Kerstmis
Als nieuwsgierige kinderen tijdens Kerstmis openen we het pakket, en bewonderen we het elegante apparaatje. Als een blij ei kom ik (Charley) thuis, met de Philips Lumea Prestige in mijn armen geklemd. Vriendlief krijgt bijna een hartaanval wanneer hij mij binnen ziet komen met het pakket, want meneer denkt dat ik weer onnodig geld heb uitgegeven. Een korte uitleg later is hij weer up-to-date en kan ik aan de slag.

Let’s try!
Lichte verwarring als ik de handleiding lees: voordat je aan de slag gaat met ‘zappen’, zoals het ontharen genoemd wordt, moet de huid eerst onthaard zijn. Huh, daarvoor sta ik toch met dat ding in mijn handen? Dat klopt, maar wanneer je eerst scheert of harst, kan de Phlips Lumea beter z’n werk doen. Dan maar even flink in de weer met mijn scheermesje (a.k.a. kapmes). Zie het als een investering in de toekomst.

 

https://youtu.be/E6QUPYXKjhc

Daar gaan we…
Na een uitgebreide blik op de gebruiksaanwijzing is het zover. Ik zet de – draadloze! – Lumea Prestige op de juiste stand en doe een test op mijn arm. Toch wel spannend! Gaat het pijn doen? Bloeden zelfs? Schreeuw ik het uit van de pijn? Alles behalve dat! Zap zap zap, daar ga ik! En voor ik het weet zijn mijn benen, bikinilijn en oksels perfect haarloos.

Voor (ont)haar én hem!
Mijn vriend bemoeit zich (wederom) met mijn onthaaravontuur en vraagt of ik zijn nekharen wil doen. Zo gezegd, zo gedaan. Omdat hij een lichtere huid heeft, moet het apparaat op een lagere stand. Dat hij een watje is blijkt wel uit zijn (zeer mannelijke) gilletjes af en toe, maar óók hij is tevreden met het resultaat. Ach ja, de een is net wat gevoeliger dan de ander, ha!

Koos Haarloos
Nu begint mijn tijd als Koos Haarloos. Je mag de Lumea na de eerste keer twee weken laten liggen, dus ik ben benieuwd hoe de komende twee weken vergaan. Mijn volgende zapbeurt staat in ieder geval al met uitroeptekens in mijn agenda.

Korting!
Doe jij mee? Hier lees je alles over dit wondermachientje, en test je meteen welke Lumea bij jou past! Goed nieuws: bij Wehkamp krijg je nu, t/m 5 september, maar liefst € 40,- teruggestort als je de Philips Lumea Prestige SC2007/00 bestelt. Bovendien is-ie t/m 29 augustus überhaupt behoorlijk afgeprijsd: van € 449,99 voor € 319,-. Bestel ‘m hier & stay tuned!

Lees ook