1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Tweelingen: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Tweelingen: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Donderdag 18 Mei 2017 | 15:42

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan kunnen de slingers van zolder. Na een jaar van voorpret mag je de komende maand he-le-maal los! Je verjaardag is de dag waarop je nog meer dan anders (en da’s heel wat…) in het zonnetje staat. Daar hoort een bijpassende jurk bij, en eh, niets minder dan de allerbeste cadeaus. (Tip: deel dit bericht met alle feestgangers!)

Sterrenbeeld Tweelingen

Verjaardagsjurkjes

Tweelingen, er is maar één kleur die jouw karakter eer aan doet: GEEL! Hoe zonniger, hoe beter. Jij bent namelijk een echt zomerkind. Oké, technisch gezien misschien niet helemaal, maar wel qua vibe. Één grote, blije, positieve energiebom ben je, met een sterke mening en – dus ook – een uitgesproken smaak. Wist je dat Marilyn Monroe ook het sterrenbeeld Tweelingen had? Veel Tweelingen hebben een creatief, creërend beroep, zoals ontwerper of blogger, of ze doen iets met PR, sales of marketing.

 

Juist in dit soort beroepen is geel een topkleur: het zet je positieve, opgewekte karakter kracht bij. Er zijn zóveel tinten geel, dat er altijd wel een is die bij jouw huids- en haarkleur past: neongeel, zonnig, warm geel, okergeel, pastelgeel of citroengeel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om slechts voor gele details te gaan, met prints, accenten of accessoires.

 

Jij bent iemand die hoofden laat draaien, als vanzelf. Het principe ‘ongezien voorbijgaan’ zegt jou niks. Komt door jouw zonnige, sprankelende karakter. Maar je kunt die twee speerpunten dus ook nog eens uitvergroten, en wel met de juiste jurk. Heel letterlijk: met een gele jurk laat je jezelf van je zonnigste kant zien, en in glitter, glans en metallic straal je nóg harder. Wij zetten de aller-Tweelingste jurkjes op een rij. Shopze!

 

Lees hier meer over de stijl van het sterrenbeeld Tweelingen >>

Cadeautips: zonnebloemen en schitterende sieraden

Onderschat een boeket bloemen niet, in je cadeaujacht voor Tweelingen. Lekker veel, lekker vrolijk en lekker geel. Van een flinke bos zonnebloemen wordt ze héél blij. Net als van bijzondere sieraden met veel bling. Echt, hoe gekker hoe beter. Liefst een beetje aan de artistieke kant – dat dan weer wel.

De Tweelingen heeft veel te vertellen, en dat doet ze dan ook. Een ouderwetse huistelefoon (mét snoer en draaischijf) is een grappig symbolisch cadeau, dat het ook nog eens hartstikke gezellig doet in haar interieur. Daarnaast is ze reislustig als geen ander; ze moet en zal alles uit dit leven halen. Tips: een weekendje weg of een zelfgemaakt spaarpotje mét spaar(reis)doel en een lekker beginnetje.

Check snel welke stijl bij jouw eigen sterrenbeeld past >>

Lees ook