1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Leeuw: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Leeuw: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Vrijdag 21 Juli 2017 | 16:01

Roarrr… De verjaardag van een iemand met het sterrenbeeld Leeuw gaat never ongemerkt voorbij. Waarschijnlijk lag de gouden envelop met glitters + fancy uitnodiging een tijdje geleden al op de mat. Lieve Leeuw, wij gaan er nu voor zorgen dat het goedkomt qua cadeaus. Koekeloer jij ondertussen maar tussen deze goeie verjaardagsjurken!

 

Sterrenbeeld Leeuw
Collega X (sterrenbeeld: Leeuw)  snikte laatst tranen van herkenning tijdens een natuurdocumentaire over leeuwen. Logisch, want dier en sterrenbeeld hebben veel met elkaar gemeen. Op nummer 1: kracht. Leeuwen zijn over het algemeen niet bang uitgevallen, maar wel kwetsbaar, aangezien het echte gevoelsmensen zijn. Check hier welke celebs onder dit sterrenbeeld vallen en wat hen (met jou) verbindt op stijlvlak.

 

Verjaardagsjurkjes
Oké Leeuwin, we gaan eerlijk met je zijn: ’t is niet gemakkelijk om voor jou één bepaalde stijl of kleur aan te wijzen. De ene Leeuw is verzot op roze, de ander kan niet zonder denim, en weer een ander hult zich enkel in retro. Maar er is wel een overkoepelende factor. Want als een Leeuw iets doet, dan doet hij/zij het goed. Dit zijn de lefgozers binnen de mode. Van top tot teen in het roze? Tuurlijk! All denim? Yup! In gouden pailletten naar school/werk? Waarom niet!

 

De Leeuwenkast
Een Leeuwenkast zit – in tegenstelling tot een grijzemuizenkast – tjokvol goud, glitter, metallic, roze, oranje, prints en barok. Versace en Gucci zijn lievelingsmerken. De jurkjes zijn meestal kort, en vaak ook strak. Een beetje als de mini-jurkjes van Twiggy in haar gloriedagen.
Misschien klinkt het je iets te letterlijk, maar feit is: Leeuwen komen bijzonder goed uit in katachtige ‘velletjes’. In dierenprints dus, maar ook in (nep!)bont. Gelukkig weet de Leeuw als geen ander hoe je een heftige outfit chic houdt. 

Shop nu: de beste verjaardagsjurkjes voor het sterrenbeeld Leeuw >>

 

Cadeautips: heel. veel. aandacht. (+ een beetje luxe)
Met een Leeuw in de buurt wordt het niet snel saai. Ze is sterk, avontuurlijk, zorgzaam en knuffelbaar tegelijk. En waarschijnlijk ook nog eens heel grappig. Met haar energie en enthousiasme regelt ze de beste cadeaus en feestjes voor íedereen, dus nu is het aan jou om háár helemaal jarig te laten voelen. Voor iedere Leeuw geldt: niets fijner dan aandacht, liefde en warmte.

Laat vooral aan iedereen weten dat ze jarig is. Zorg dat haar loved ones een videoboodschap opnemen, maak er een film van en speel die – het liefst onverwacht – in het openbaar af. Gaan jullie varen? In het park zitten? Denk aan kroontjes, toeters, en vooral heel veel ballonnen en slingers. En champagnekurkknallen. En dramatische bloemen (zoals rode rozen); uiteraard evenveel als de kaarsjes op haar taart.

Kwaliteit gaat bij de Leeuw boven kwantiteit. Dus: liever een mooi, luxe item dan meerdere frutsels. Wat dacht je van een mooi Leeuwwaardig jurkje? Het moet wel een statement piece zijn. Datzelfde geldt als je een sieraad koopt. Of lingerie. Of een zonnebril. Wat overigens stuk voor stuk topideeën zijn. Net als VIP-kaartjes voor ’t een of ander, een dagje figureren in een film of serie, of een goudkleurig hoesje voor die zonnebril of voor haar poeder/telefoon/you name it.

Lees ook