1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Kreeft: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Kreeft: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Zaterdag 24 Juni 2017 | 14:42

Hieperdepiep hoera, lieve Kreeft! Natuurlijk hebben we ook voor jouw verjaardagsgasten weer een handig lijstje cadeautips opgesteld. En ons eigen cadeau? Dat is het feit dat we, speciaal voor jou, de meest Kreeftwaardige jurken op een rij hebben gezet. Wat dat inhoudt, ‘Kreeftwaardig’? Lees en leer!

 

Sterrenbeeld Kreeft

Kreeften zijn moederlijke types – in de beste zin van het woord. Loopt ’t leven even niet zo gesmeerd? Heb je een gebroken hart of gebroken hand? Dikke kans dat je Kreeftvriendin onder speed dial staat. Zij is het zorgzame type dat je bijstaat met massa’s liefde, knuffels, thee (wijn) en chocola.

Dit wil echter niet zeggen dat je haar kunt uittekenen in ‘mom jeans‘. Zelfs niet wanneer ze ook daadwerkelijk een stel kiddo’s heeft rondlopen. Integendeel. Dit is zo’n stylish mommy waarvan anderen zich afvragen: hoe dóet ze het toch?! Maar: de gevoelige Kreeft heeft stiekem een behoorlijk rebels karakter. Ondeugend, bijna alsof ze zelf nog een beetje kind is.

Verjaardagsjurkjes

Zie jezelf als een soort maanmeisje. Jij bent namelijk het mooist in de kleuren van die magische zilverwitte bol (ehm: zilver of wit dus, of grijs). Een maan- of sterrenprint maakt het nog beter. En dit alles het liefst gemaakt van zachte, comfortabele stoffen. Lekker vrouwelijk en romantisch mag het zijn.

Veel Kreeftenvrouwen zijn gezegend met een flinke boezem, en dat decolleté mag gezien worden! Sowieso maakt een hooggesloten hals de boel – in veel gevallen – een beetje massief, en dat komt het ‘vrouwelijke, romantische gevoel’ niet ten goede. Daarnaast zijn mensen met het sterrenbeeld Kreeft bovengemiddelde ruitjesfans, en dan met name van de Schotse ruit.

 

Klik hier voor de allermooiste jurkjes voor het sterrenbeeld Kreeft >>

Cadeautips: huis-tuin-en-keukenspul of een tatoeage?

Op zoek naar een cadeau voor je Kreeftvriendin? Dan mag je wel alvast beginnen. Het gaat er bij haar namelijk niet om hoe groot of duur het is; wat zij echt waardeert is als ze ziet dat jij er tijd en moeite in hebt gestoken. Misschien wordt ze nog wel blijer van het lieve kaartje dat je erbij geeft, of de bloemen of zelfgebakken taart die je meeneemt. Geld of cadeaubonnen zijn aan haar niet besteed. Weet je het anders echt niet? Geen nood, wij helpen je op weg!

 

Wat dacht je van een tatoeage? Misschien geen doodskop of tribal, maar iets met bloemen of het sterrenstelsel (of een mooie tekst) past perfect bij haar romantisch-rebelse karakter. Tuurlijk is geen enkele Kreeft hetzelfde. Is zo’n tattoo net een tandje te heftig voor jouw vriendin/zus/moeder? Kies dan een mooi zilveren kettinkje, of een zilveren ring. Zit er een maansteen in verwerkt, dan is het al helemaal bingo.

 

Maar ook van huis-tuin-en-keukenspul wordt de Kreeft gelukkig. Denk aan een luxe handdoekenset, een pan waarmee ze hartvormige pannenkoeken kan bakken of een ijsmachine. Kortom: iets waarmee ze zichzelf en/of anderen kan verzorgen (dat moederlijke weer hè). Haar huis is haar lievelingsplek, dus sowieso is alles wat van haar huis een nóg fijnere plek maakt meer dan welkom. Een mooi plaid? Een bijzondere fotocollage misschien? Jij kent haar ’t best!

Lees ook