1. Home
  2. Inspiratie
  3. Stay at Home Dress: sexy en comfortabel

Stay at Home Dress: sexy en comfortabel

Door Wendy - Donderdag 01 December 2022 | 11:15

 

Wanneer je thuis werkt, of bent, wil je er comfortabel bij lopen. Maar ook thuis wil je je comfortabel, vrouwelijk en sexy voelen. Gelukkig speelt comfort in fashion in 2022 en 2023 een grote rol. Zó zie je er ontspannen en woest aantrekkelijk uit!

Comfort zien we ook terug in een modebeeld met gebreide jurkjes, comfortabele yoga jurkjes en jersey jurkjes. Jersey wordt gemaakt van fijne, wollen of katoenen stof met een elastische structuur. Super comfy!


Minitrend overheerst
Qua lengte kun je alle kanten uit. Maar ook bij de sexy en comfortabele stay at home dresses bepaalt de minitrend het modebeeld. Keuze genoeg! De mogelijkheden variëren van een gebreid mini jurkje met afneembare col tot een mini trui-jurk in biologische katoenblend. Of wat dacht je van een mini blousejurk van denim, een gebreide tuniek van 100% kasjmier, een mini trui jurk in wolblend of een sweatjurk met capuchon? Hoe comfortabel wil je het hebben?

 

Multifunctioneel mini corduroy jurkje
Opvallend is ook het comfortabele mini corduroy jurkje. Elegant, sportief en verleidelijk in de verkrijgbare warme herfst kleuren: mosgroen, donkergroen en aubergine rood. Maar ook multifunctioneel. Thuis ga je voor de basic variant en combineer je het jurkje met weinig of geen accessoires en sieraden. Heb je een Skype of Teams afspraak of moet je snel even de stad in? Dan trekt je je hoge leren of suède laarzen eronder aan en combineer je het jurkje met grote, opvallende en lange oorbellen. Met deze combinatie verras je gegarandeerd ook je gasten in de feestweken in december. ’s Avonds verwissel je het jurkje voor een cocktailjurkje in dezelfde kleur. En trek je je stiletto’s aan.

 

Set en Match
Vind je mini wel leuk, maar voel je je liever comfortabel met een lange broek eronder? Kies dan voor een kleurige (roze of groen) sweat jurk met capuchon, trekkoord en een dropped shoulder model van geribde stof. Match het jurkje met een bijpassende broek met splitjes onderaan de pijpen. De look? Vrouwelijk, sportief en elegant. Door de combinatie, model en stof creëer je zo de perfecte stay at home look.

 

Carrie Bradshaw Look
Wil je de jurk iets langer, dan is een goede keuze een gesmokte midi jurk met ronde hals en lange ballonmouwen. Mét manchetjes. Supervrouwelijk in het roze en ook verkrijgbaar in opvallend groen. Krijg je gasten of heb je een zakelijke meeting – online of thuis? Combineer de roze jurk voor een Carrie Bradshaw look dan met groene pumps. En vice versa: de groene jurk met roze pumps.  

Kun je niet wachten om je thuis om te kleden in een sexy en comfortabele Stay at Home Dress?

Wij hebben de leukste jurkjes voor je geselecteerd!

Lees ook