1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sint aanbiedingen bij de Bijenkorf: ongelofelijke kortingen!

Sint aanbiedingen bij de Bijenkorf: ongelofelijke kortingen!

Door Ana Banjanin - Donderdag 23 November 2017 | 11:00

De feestdagen zitten er weer aan te komen. En wat heeft dat te betekenen voor jou, als echte fashionista? Dat jij hoogstwaarschijnlijk dag en nacht op zoek bent naar hét feestjurkje van je dromen. Speciaal voor jou, en voor iedere andere fashion addict, heeft de Bijenkorf nu te gekke Sint Aanbiedingen, met kortingen die wel kunnen oplopen tot 30%! Wij worden hier zó blij van! Jij toch ook?

 

PAILLETTEN ON FLEEK: OP EN TOP TIJDENS DE FEESTDAGEN MET DE SINT AANBIEDINGEN

Tijdens de feestdagen willen we natuurlijk allemaal on fleek zijn en daarom treffen we allemaal onze voorbereidingen om er dit jaar extra goed uit te zien. De Bijenkorf helpt ons daar graag een handje bij. Zij hebben namelijk van nu tot en met zondag 26 november de meest fantastische party dresses beschikbaar voor jou, met heerlijke kortingen! En zeg nu zelf, wat is er feestelijker dan jurkjes met pailletten? Helemaal niets dus! Met deze paillet jurkjes ben jij straks hoe dan ook het stralende middelpunt!

sint aanbiedingen Sint aanbiedingen sint aanbiedingen

DE BLOUSEJURK: EEN ECHTE MUST-HAVE

Klinkt de blousejurk jou niet bekend in de oren? Dan mis je wat! De blousejurk is een combinatie van een blouse en een jurk, precies zoals de naam het zegt eigenlijk. De blousejurk is zo’n succes, omdat de blouse het een klassieke en chique uitstraling geeft, en het jurkje geeft het een sfeervolle en feestelijke look.

Sint aanbiedingen sint aanbiedingen sint aanbiedingen

DE VELVET TREND: DAAR IS ‘IE WEER

Misschien zie je de velvet trend overal al voorbijkomen en dat kan heel goed kloppen, want velvet is nu helemaal hot and happening in modeland. Daarom ben jij ook helemaal fleeky met een velvet jurkje. Super feestelijk, hartstikke chique en onwijs classy. Wat wil je nou nog meer? Check it out en shop ze meteen met korting!

sint aanbiedingen Sint aanbiedingen Sint aanbiedingen

 

Als echte fashion lover moet je natuurlijk volop gebruik maken van de Sint Aanbiedingen bij de Bijenkorf. Daarom shop je nog veel meer, speciaal om jouw feestlook helemaal af te maken!

 

Bekijk meteen alle Sinterklaas Aanbiedingen van de Bijenkorf >>

Lees ook