1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop de trend: gingham

Shop de trend: gingham

Door Darcy Oerlemans - Dinsdag 11 April 2017 | 16:41

Yes! Lente! Hét seizoen bij uitstek om lekker los te gaan met prints en kleuren, om eindelijk weer in die zomerse vibe te komen. En zoals dat hoort bij een nieuw seizoen, is het ook tijd voor een nieuwe print: gingham, welteverstaan.

trend gingham

Ging-watte?

Yeah, de naam laat waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen, maar het is eigenlijk gewoon het welbekende blokjespatroon, ook wel BB-ruitje genoemd (naar z’n grootste fan Brigitte Bardot). Een beetje zoals het traditionele rood-witte picknickkleed, weet je wel? Vanaf dit seizoen noemen we het dus ‘Gingham’ en laden we onze winkelmandjes er vol mee. Het patroon is namelijk supervrolijk én veelzijdig – zowel schattig als stoer! – en dus is een ginghamjurk jouw nieuwe favoriete zomeritem.

Gingham, dus!

En zoals het een echte trend betaamt, gingen velen je al voor: gingham werd veelvuldig gedragen tijdens de laatste Fashion Weeks, zowel op als naast de catwalk, en de (digitale) schappen liggen inmiddels vol met het vrolijke ruitpatroon in alle kleuren. De zwart-witte variant blijft de meest gespotte, want die is zo lekker tijdloos – en bovendien het makkelijkst te combineren. Laat je inspireren!

trend gingham trend gingham
trend gingham trend gingham
trend gingham trend gingham

Lees ook