1. Home
  2. Inspiratie
  3. Romantische doe-tips voor jou en je vriend!

Romantische doe-tips voor jou en je vriend!

Door Shelley Beekman - Vrijdag 20 December 2013 | 09:30

romantische doe tips
Behalve je familie is het ook tijd om je lief eens extra te verwennen. Zeker als jullie samen een paar dagen vrij zijn, is december dé maand om eens lekker romantisch te doen. Heb je geen inspiratie wat je dan op zo een romantische date kan doen? Dan kunnen wij je wel helpen! Er zijn namelijk tal van leuke (goedkope) uitjes die je deze maand kan plannen.

Schaatsen

En dan bedoelen we natuurlijk in de frisse buitenlucht. Er zijn verschillende grote steden waar kunstschaatsbanen zijn aangelegd en er is niets romantischer dan een dagje over het ijs glijden. Als je niet kan schaatsen dan geeft dat helemaal niks, heb je alleen maar meer reden om je aan je lief vast te klampen.

Waar?
Amsterdam op het Museumplein t/m zondag 5 januari
Scheveningen op het Palaceplein t/m zondag 12 januari
Maastricht op het Vrijthof t/m 30 december

Kerstmarkten

Je kunt natuurlijk naar Antwerpen om een knusse kerstmarkt te bezoeken, maar dat is helemaal niet nodig. Ons koude kikkerlandje heeft namelijk zelf ook genoeg kerstmarkten. Kan je nog mooi een last minute cadeautje scoren voor je schoonmoeder, terwijl je geniet van een glaasje gluhwein.

Waar?
Valkenburg in de Gemeentegrot t/m 22 december
Amsterdam op de Dam t/m 12 januari
Assen  in het centrum t/m 23 december

Lekker binnen blijven

Heb je echt geen zin om de deur uit te gaan omdat het – zoals vaak tijdens Nederlandse winters – regent of waait? Blijf dan lekker binnen, bak samen een cake of koop allemaal lekkere kleine hapjes en plof gezellig samen op de bank neer, een goede chick flick in de dvd-speler en daar is je romantische date!

Geschikte films (die hij – hopelijk – ook leuk vindt):
Love actually
Going to the distance
50 first dates
Crazy stupid love

Heb je zelf nog een goed idee dat je met ons wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Lees ook