1. Home
  2. Inspiratie
  3. Peplum: waarom jij dit item moet toevoegen aan jouw kast!

Peplum: waarom jij dit item moet toevoegen aan jouw kast!

Door Ana Banjanin - Zaterdag 09 December 2017 | 13:30

Als we de grootste designers van dit moment mogen geloven, maakt deze trend helemaal zijn rentree: peplum! YAY, hier zijn wij echt mega excited over. En waarom? Peplum heeft echt talloze voordelen. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder! Your closet needs this. And you do too!

 

Misschien vraag je je nu wel af: ”Wat is peplum eigenlijk?” Goede vraag! Daar helpen wij je graag bij. Een peplum jurkje heeft een extra stukje stof, dat vanaf je middel naar beneden valt, over je heupen en je buik heen.

1   GESCHIKT VOOR IEDERE BODYTYPE

Zoveel vrouwen op deze wereld en dat betekent natuurlijk ook heel veel verschillende lichaamstypes: van zandloper figuurtjes met een smalle taille en wat bredere heupen, tot aan appel figuren, met een wat grotere romp en ietsje minder taille. Ben jij het zat om telkens beperkt te zijn tot jurkjes die speciaal voor jouw bodytype zijn? No more! Je zit dan namelijk helemaal goed met dit jurkje, want hierbij doet jouw figuurtype er eigenlijk helemaal niet toe! Deze jurkjes staan namelijk echt ie-de-reen. Wil jij, met jouw appel figuur, graag een ienieminie taille creëren? Of wil je met een zandloperfiguur jouw smalle taille accentueren, maar jouw heupen een beetje verdoezelen? Peplum is the answer!

2   SO CLASSY

Ben jij op zoek naar een klassiek jurkje? Then peplum is the best choice! Als we het hebben over klassiek, chique en een tikje sexy, dan is peplum echt iets voor jou! Ben jij op zoek naar een doeltreffend jurkje, voor een heerlijke girlsnight? Je raadt het al: peplum is altijd goed! Of misschien ga je wel dineren in een chic restaurant, met jouw date. Ga ook dan voor een peplum jurkje, en wedden dat je date zijn ogen niet meer van jou af kan houden? Succes gegarandeerd!

 

3   EEN MAATJE MEER? NO WORRIES!

Heb jij een maatje meer? Helemaal niks om je voor te schamen. Er zijn talloze, mega bekende modellen op dit moment, met een gezond maatje meer! Denk bijvoorbeeld aan Ashley Graham, die de catwalks verovert met haar prachtige, voluptueuze lichaam. Ben jij desondanks toch op zoek naar een jurkje dat een beetje afslankt en ben je het zat om telkens maar wijdvallende jurkjes te moeten dragen? Dan moet je zeker gaan voor een peplum jurkje! Het slankt namelijk echt enorm af en is ideaal voor vrouwen die graag wat slanker willen ogen. Echt een aanrader dus! Je verdoezelt namelijk, wat voor de meesten vrouwen onder ons, de problem areas zijn: buik en heupen. Wat jij ervoor terugkrijgt? Een prachtig zandloper figuur mét taille. We love it!

Met deze jurkjes ben jij écht helemaal hip en trendy. Zeker een aanrader dus!

Je vindt nog veel meer leuke jurkjes hier >>

Lees ook