1. Home
  2. Inspiratie
  3. Pastel is always a good idea

Pastel is always a good idea

Door Ana Banjanin - Maandag 12 Februari 2018 | 18:00

Nog heel eventjes geduld, en dan is het alweer lente! De lente staat voor de meesten natuurlijk volledig in het teken van de eerste zonnestralen, bloemetjes die weer volop in de bloei staan en het eerste koude drankje dat wordt gedronken op het terras. Maar, waar denken wij eigenlijk aan bij de lente? Yes! Wij denken aan jurkjes, héél veel jurkjes. En wat zijn nou échte lentetinten? Yes! Natuurlijk, pastel it is. Van lichtroze, tot lichtgroen en van babyblauw tot lichtgeel!

 

Wij geven toe: een fel jurkje kan echt super leuk zijn, maar dat betekent automatisch dat je de rest van je outfit super basic en neutraal moet laten. Door een pasteljurkje te dragen, ben je eigenlijk nog altijd in staat om bijvoorbeeld een super opvallende hak te dragen, of je kunt er juist voor kiezen om dan nog een enorme statement ketting in een tof kleurtje om te doen. De opties zijn eindeloos: mix and match!

VIND JOUW PERFECTE PASTELKLEURIGE JURKJE

Of je nou kiest voor een lichtroze jurkje, een babyblauw dress, of gaat voor lichtgeel: een pastel jurkje komt écht altijd van pas en is onmisbaar in jouw kledingkast! Wear your dress with confidence! ✩

Nog veel meer fantastische jurkjes shop je natuurlijk hier

Lees ook