1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to wear: zo draag jij de paarse trend

How to wear: zo draag jij de paarse trend

Door Ana Banjanin - Donderdag 22 Februari 2018 | 10:00

We zagen de paarse trend echt overal voorbijkomen: het voorjaar en de zomer van 2017 stonden volledig in het teken van de kleur paars. Maar nu Pantone ultra violet (lees; pimpelpaars) heeft uitgeroepen tot de kleur van 2018, kunnen we er echt niet meer onderuit. Of we het erg vinden? We love purple

1   GET IT CLASSY ✩

Een paarse jurk is dé perfecte oplossing voor jou als je opzoek bent naar een nette en elegante jurk. Het is begrijpelijk dat als je dag-in dag-uit je in die little black dress hijst om richting werk te vertrekken, je ook wel eens iets anders wilt. Wissel daarom gewoon eens een keer af met een paarse koker-, peplum of wikkeljurk én doorbreek meteen je patronen door wat meer kleur de dag in te brengen.

 

2   GO ALL THE WAY BOHEMIAN ✩

Niemand wil Plain Jane zijn, dat is duidelijk. Je moet willen opvallen en dit hoeft niet heel extreem te zijn natuurlijk. Wat dacht je van de bohemian stijl? Want met een bohemian jurk kan het nooit mis gaan. Super leuk te combineren met een leren jasje en stoere zwarte ankle booties. We love de paarse trend!

 

3   AN EVERYDAY BASIC LOOK ✩

Heb je geen chic evenement om binnenkort bij te wonen en ook geen tof feestje of concert op de agenda staan? Niks speciaals gepland, maar wil je toch iets leuks aantrekken? Dan is een paars jurkje ook helemaal prima voor iedere dag! Lekker basic, verfrissend en altijd goed.

 

Zo zie je maar dat voor iedere gelegenheid een paars jurkje hét ideale item is. Of je nu voor chic en klassiek gaat, of voor luchtig, frisjes en zomers: een paars jurkje is altijd een goed idee!

Ben jij benieuwd naar jouw uitstraling met een paars jurkje? Hier komt ‘ie: paars staat voor creativiteit, individualiteit en kracht. Maar let op: elke tint paars heeft ook weer zo een eigen uitstraling. Donkere kleuren paars zijn vaak zakelijk en ietwat afstandelijk, terwijl lichte paars tinten juist staan voor vrouwelijkheid en vriendelijkheid. You choose!

Nog veel meer paarse toppers shop je natuurlijk hier

Lees ook