1. Home
  2. Inspiratie
  3. Oeps, deze jurk heeft een wel héél aparte print!

Oeps, deze jurk heeft een wel héél aparte print!

Door Darcy Oerlemans - Donderdag 29 Oktober 2015 | 15:33

De Australische Sam kocht laatst een vrolijk, feestelijk jurkje. Niks spectaculairs, zou je denken. Tót ze er een foto van op Facebook postte, die binnen no-time viral ging. Het patroon bleek namelijk – onbedoeld – nogal ‘NSFW’. Verder lezen op eigen risico, want zoals Sam zelf zegt: Once you see it, you can’t unsee it…

Jurk viral

Vrouwelijk geslachtsorgaan of Sahara?
In plaats van lovende complimenten, kreeg Sam van haar man een enorme lachbui als respons; het printje had volgens hem nogal wat weg van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Oeps! Ontwerper Wayne Cooper houdt stug vol dat het een Sahara-print is, maar dat zal de wereld een worst wezen.

Poezenjurk 2.0
De foto van Sam in haar poezenjurk 2.0 gaat gewoon keihard viral, en de wereld lijkt zich en masse bij #team-Sams-man aan te sluiten… Op internet verschijnen de meest hilarische reacties. Hmm, een jurk die viral gaat – dat voelt als een déjà-vu. Wordt dit de nieuwe #TheDress?

Hebben?
Goed nieuws voor de liefhebber: de jurk is nog te koop. Je vindt ‘m hier, voor omgerekend zo’n € 200,-. Had je al een outfit voor Halloween? Deze 3 Halloweenjurkjes kun je het hele jaar door dragen!

Nog meer Halloween?
Ga in #TheDress naar je Halloweenfeestje >>
Of doe inspiratie op in dit filmpje >>

Lees ook