1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuwe herfstgarderobe? De Bijenkorf helpt je met Proud Offers!

Nieuwe herfstgarderobe? De Bijenkorf helpt je met Proud Offers!

Door Darcy Oerlemans - Donderdag 20 Oktober 2016 | 17:07

De herfst is inmiddels keihard losgebarsten (wat een weer!) en hoe ongelukkig we ook worden van herfstweer, het brengt ook een fijn voordeel met zich mee. Een nieuw seizoen is namelijk het allerbeste excuus ooit om een volledige nieuwe garderobe in te slaan. En laat de Bijenkorf je daar nou net héél graag mee willen helpen. Met hun speciale ‘Offers to be proud of’ krijg je tot en met zondag tot 30% korting op verschrikkelijk veel gave jurken – en meer!

bijenkorf proud offers

Proud Offers
Het thema van deze speciale Proud Offers is dat de wereld jouw podium is. Met andere woorden: wees trots en zet jezelf in de spotlight! En hoe kun je dat nou beter doen dan met een geweldige jurk? De jurken uit het geselecteerde aanbod zijn stuk voor stuk bedoeld om jou te laten shinen – en shinen zul je, want met kortingen die op kunnen lopen tot 30% krijg je spontaan een lach op je gezicht.

Volledig in ‘t nieuw
Ja, bij de Bijenkorf weten ze wel waar wij vrouwen blij van worden. In het eindeloze assortiment bevinden zich heel veel jurken van merken zoals Topshop, Ted Baker en Superdry. Maar voor een hele nieuwe herfstgarderobe heb je behalve prachtige jurken natuurlijk ook combinatiemateriaal nodig. Gelukkig vind je tussen de Proud Offers ook heel veel schoenen, jassen, tassen, en ga zo maar door. Cancel al je plannen voor dit weekend maar: jij moet eerst even die Bijenkorf leegshoppen!

Dit moet je weten:
– De actie loopt nog tot en met 23 oktober, dus wees er snel bij!
– Geldig op het geselecteerde aanbod topmerken, te vinden onder Proud Offers
– Geen speciale kortingscode nodig!

Klaar voor de start? Shoppen maar! Bekijk hier alle Proud Offers >>

Lees ook