1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: mouwloze jurkjes

Musthaves: mouwloze jurkjes

Door Ilse Bloemendal - Donderdag 12 Mei 2022 | 11:14

Het liefst shoppen we kledingstukken die we het hele jaar door kunnen dragen. Het fijne hiervan is dat je eindeloos kunt combineren en telkens weer een nieuwe outfit kunt creëren met de items die je al in je kast hebt hangen. Mouwloze jurkjes zijn daar een goed voorbeeld van! Een mouwloos jurkje combineer je in de winter met een vestje of blazer en in de zomer met blote benen.

Comfortabel en stijlvol

Mouwloze jurkjes zitten erg comfortabel, doordat je geen ‘dubbele’ stof hoeft te dragen, bijvoorbeeld als je een blazer draagt. Een mouwloos jurkje is ook ideaal met het uitgaan – draag hem overdag met een blazer en als je in de club staat doe je gewoon je jasje uit. Super handig!

Een mouwloos zomerjurkje

In de zomer draag je een mouwloos jurkje natuurlijk zonder jasje of blazer en met blote benen. Doordat het jurkje geen mouwen heeft zweet je niet in de stof en voel je je na een lange dag toch een stukje hygiënischer. Hiernaast spuit je gemakkelijk deodorant op zonder de stof te beschadigen. Ideaal!

Onmisbaar in je kledingkast

Een mouwloos jurkje draag je dus zowel in de winter, in de zomer als in de tussenseizoenen. Dit maakt het jurkje onmisbaar in je kledingkast! Het jurkje kun je in de winter combineren met een leuke blazer, een zomerjasje (onder je winterjas uiteraard) of een gebreid vest. Wil je het nog net iets luchtiger? Ga dan voor een spaghetti jurkje!

Laat je inspireren door deze leuke mouwloze jurkjes

Wij hebben de leukste mouwloze jurkjes voor je geselecteerd. Zit jouw favoriet er niet tussen? Klik hier om alle mouwloze jurken te bekijken.

Lees ook