1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: jurkjes met bloem

Musthaves: jurkjes met bloem

Door Ilse.bloemendal - Maandag 17 Juli 2023 | 07:00

Er is geen ontkomen meer aan: bloemen zijn razend populair in de modewereld. Niet alleen accessoires en tops worden ermee bezaaid, deze zomer gaan we massaal voor bloemenjurken. Maar niet zomaar bloemenjurken zoals je ze misschien kent. Nee, dit seizoen draait alles om de charmante en speelse toevoeging van een enkel bloemetje. Lees hier meer over deze musthave en trend.

Deze trend wil je absoluut niet missen!

Jurkjes met bloem erop

Een kledingstuk met een bloemetje erop is dé modetrend van deze zomer. Zo geeft een jurkje met een roosje een vleugje romantiek aan je zomergarderobe. Of je nu kiest voor maxi jurk met een klein roosje bij de hals of juist voor een subtieler ontwerp met verschillende roosjes, deze stijlvolle toevoeging maakt een statement.

Waarom je deze trend ineens overal ziet

Een van de geweldige aspecten van deze trend is de veelzijdigheid ervan. Je hoeft er niet eens een nieuw jurkje voor te kopen. Upgrade een jurk die je in de kast hebt hangen door er een roosje of andere bloemetje op te spelden. Je kunt creatief je eigen unieke stijl  creëren. Ga jij voor een zachtgekleurde jurk met een subtiel roosje op de schouder? Of juist voor een gedurfder ontwerp met meerdere bloemen verspreid over de hele jurk? De keus is aan jou!

Bijna net een kunstwerk!

Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van deze betoverende trend, zijn er ook talloze bloemenjurken met 3D-gevormde rozen verkrijgbaar. Deze jurken zijn gemaakt van zachte stoffen en hebben prachtige, levensechte rozen die als een waar kunstwerk op de jurk zijn aangebracht. Het dragen van zo’n jurk is als het betreden van je eigen bloementuin, waar je de schoonheid van de natuur altijd met je meedraagt. En of je een onvergetelijke indruk achterlaat… Misschien wat voor een gala of bruiloft?

Wanneer draag je jurkjes met bloem?

De bloemenjurk met een roosje is perfect voor allerlei zomerse gelegenheden. Of je nu een romantische date hebt, een zomerfestival bezoekt of gewoon een dagje wilt flaneren in de stad, deze jurk zal je moeiteloos laten stralen. Combineer het met sandalen en een rieten hoed voor een casual en boho-geïnspireerde look, of kleed het juist wat meer op met hakken en sieraden voor een elegante uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat is precies wat deze trend zo leuk maakt.

Laat je inspireren door deze mooie jurkjes met bloem

Waar wacht je nog op? Duik in je kledingkast, blader door de webshops of laat je creativiteit de vrije loop en voeg een zomerjurk met een roosje toe aan je zomergarderobe. Met deze betoverende trend ben je helemaal in stijl en straal je een vleugje romantiek uit waar je ook gaat. Laat de bloemen deze zomer bloeien en geniet van de schoonheid van deze tijdloze modetrend.

Lees ook