1. Home
  2. Inspiratie
  3. Metallic jurkjes: voor iedere gelegenheid hét ideale item

Metallic jurkjes: voor iedere gelegenheid hét ideale item

Door Ana Banjanin - Vrijdag 09 Februari 2018 | 15:18

Metallic is al jarenlang super hot. Alle grote namen hebben de rode loper wel eens gerockt met een dit prachtig jurkje en wij snappen volledig waarom: een metallic jurkje is namelijk niet alleen mega feestelijk, maar ook nog eens klassiek en tijdloos. Wanneer je ‘m aantrekt? Een metallic jurkje is altijd een goed idee! 

1   CASUAL EN STYLISH: GEWOON VOOR EEN WERKDAG ✩

Als jij dacht dat een dit jurkje te feestelijk is voor overdag: think again. Zolang je jouw jurkje matcht met casual items, zoals een goede sneaker en een luchtig jasje, is het echt het perfecte jurkje voor die lange, doordeweekse werkdag. Maar, bekijk het positief: met jouw opvallende, shining metallic jurkje maak jij ieders dag ietsje beter!

 

2   EEN METALLIC JURKJE FOR A NIGHT OUT  ✩

De meesten vrouwen kennen het volgende dilemma maar al te goed: al wekenlang bereid jij je voor op die ene zaterdagavond met jouw bff’s: misschien gaan jullie wel naar hét concert van het jaar, of gaan jullie samen de stad onveilig maken. Toch gebeurt het iedere keer weer, dat jij peinzend voor de kast staat en géén idee hebt wat je nu weer aan moet trekken. Geen paniek! Het antwoord? Yes! Een metallic jurkje: mega feestelijk, vrouwelijk en classy. Wij zeggen doen!

3   OOK VOOR EEN ROMANTISCHE DATE ROCK JE METALLIC ✩

Of je nu datenight hebt met je lover, of een spannende eerste date met jouw crush. Ongeacht met wie: jij wilt er natuurlijk goed uitzien. Zo goed, dat jouw date z’n ogen niet meer van jou af kan houden, that’s the goal. En hoe doe je dat? Met een oogverblindend metallic jurkje natuurlijk!

Voor een werkdag, een feestje of een date: jij ziet er voor iedere gelegenheid hoe dan ook helemaal on fleek uit.

Nog veel meer fantastische metallic eyecatchers shop je natuurlijk hier ►

Lees ook