1. Home
  2. Inspiratie
  3. Little black dresses: dé zwarte jurkjes van dit moment

Little black dresses: dé zwarte jurkjes van dit moment

Door Ana Banjanin - Vrijdag 01 December 2017 | 17:00

De meesten van ons weten dat a little black dress echt onmisbaar is in de kast van iedere vrouw. Voor een simpele schooldag, werkdag of voor een chique diner: een klein zwart jurkje doet het echt altijd goed. Maar als je dacht dat zo’n jurkje super saai is, dan heb je het echt helemaal mis. A little black dress kun je namelijk eindeloos stylen met allerlei accessoires. Bonuspunt hiervan? Elke accessoire staat er leuk bij, dus je kunt eigenlijk nooit de mist in gaan. Ideaal toch? Om het jou wat makkelijker te maken, hebben wij de 12 leukste little black dresses voor jou verzameld, zodat jij alleen nog maar jouw favoriet hoeft te kiezen, et voilà.

DE ECHTE KLASSIEKERS: LITTLE BLACK DRESSES

Wij zijn zo’n mega fan van a little black dress. En waarom? De jurkjes zijn niet alleen ontzettend cute, maar het zijn ook gewoon echte eindeloze klassiekers. Als vrouw moet je deze topper hoe dan ook in je kast hebben hangen. Ben jij op zoek naar chique, klassiek en elegant, voor een werkdag bijvoorbeeld? Check it out!

 EEN ZWART JURKJE OM IN TE FEESTEN

Wie zegt dat zo’n klassiek en chique jurkje alleen bestemd is voor een school- of werkdag? Alles behalve! A little black dress kan ook heel goed van pas komen voor een heerlijke girls night. Combineer het jurkje met een opvallende hak en een stoer tasje, en jouw partylook is helemaal compleet!

 

Je hebt het vast al gemerkt: a little black dress komt echt altijd goed van pas. Mocht je er nog geen een in huis hebben, dan raden wij je zeker aan om dat zo snel mogelijk te doen! Voor een chique diner, of een heerlijk avondje uit. Say yes to the little black dress!

Shop nog veel meer kleine zwarte jurkjes hier  >>

Lees ook