1. Home
  2. Inspiratie
  3. DE LEUKSTE 1 APRIL GRAPPEN

DE LEUKSTE 1 APRIL GRAPPEN

Door Joël Manoppo - Vrijdag 01 April 2016 | 13:02

Gratis jurkjes? Jurkjes.nl een eigen kledinglijn? Ach, grappen genoeg. Maar wij nemen jullie dit jaar niet in de maling. Geen zorgen. Dit jaar zetten we de leukste modegrappen van ánderen op een rij. Want ja, ook de modehuizen hebben wel eens hun pretjurk of grapjas aan!

1 April
(Uni)corny (2011)
Ontwerpster Rebecca Minkoff presenteerde haar nieuwe collectie met als thema: de eenhoorn. Denk aan: een jas met een eenhoornkop of schoenen met een hoorn. Maar nu blijkt: eenhoorns bestaan niet en de collectie dus ook niet.

Lolbroek (2014)
Zelfs Jimmy Kimmel presenteerde dit nieuwtje bloedserieus. De nieuwe spray-on yoga pants van Lululemon. Voor maar twaalfhonderd dollar zou je een flesje spray-on yoga pants kunnen kopen. ‘Because the best pants are no pants at all’, aldus Lululemon.

Say.. feet? (2014)
Die ongemakkelijke arm bij je selfies, daar worden we niet blij van. Een selfiestick? Veel te opvallend. Wil je liever iets subtielers? Dan was daar zogenaamd dé oplossing, in de vorm van de selfieschoen. Lekker subtiel. Tot dat je met een been in de lucht hangt natuurlijk.

High heels, bye heels (2015)
Ted Baker kwam met het geniale idee om een paar hakken te ontwerpen waarbij de hak verstelbaar is. Door middel van een app zou jij je twaalf centimeter hoge stiletto’s kunnen veranderen in een subtiele hak van vijf centimeter. Hmm, klinkt eigenlijk best goed!

Gat-ver! (2015)
Watch your back! Hunkemöller kwam met een wel heel speciaal zwembroekje: met een groot, onthullend gat aan de achterkant. Kortom: dat gevreesde bouwvakkersdecolleté zou ineens compleet omarmd worden. Grapje, toch? Ja, gelukkig wel.

McKledinglijn (2015)
McDonalds wist het leuk te brengen: ineens was daar een eigen kledinglijn. Compleet met fotoshoot werd de collectie gepresenteerd. Als je liever niet je Big Mac-obsessie met de buitenwereld deelt, kon je er ook nog voor kiezen om je kamer vol te hangen met Big Mac-behang.

Funbun (2016)
Deze zag je vast wel voorbij komen op Facebook. Toevallig je crush getagd? ASOS kwam dit jaar met een geniale grap: de man bun. Voor alle mannen – of vrouwen – die verlangen naar zo’n sexy knotje, maar geen geduld hebben. Stiekem zagen wij het best voor ons.

Lees ook