1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kate Middleton: prinses op de rode loper

Kate Middleton: prinses op de rode loper

Door Darcy Oerlemans - Dinsdag 27 Oktober 2015 | 11:15

Gisteravond ging in Londen de nieuwste James Bond-film Spectre in première. Hoewel half Hollywood op de rode loper liep, waren onze ogen vooral gericht op de Britse prinses Kate Middleton… en haar prachtige babyblauwe jurk.

Kate Middleton

Moderne Assepoester
Met haar man, prins William, en zijn broer – prins Harry – arriveerde Kate als één van de laatsten bij de wereldpremière. Het komt niet vaak voor dat de prins en prinses een première bezoeken, dus áls ze dat doen, dan weet je dat het speciaal wordt. En het publiek werd niet teleurgesteld: Kate Middleton zag eruit als een moderne Assepoester in haar door Jenny Packham ontworpen jurk. 

Kate Middleton Jurk

Royal touch
De jurk is gemaakt van chiffon en had een volle rok, die mooi met haar mee golfde terwijl ze over de rode loper schreed. De diamanten tailleriem en details op de mouwen gaven een extra royal touch aan de jurk. Doordat ze haar haar romantisch omhoog droeg, zagen we ook haar grote diamanten oorbellen. Zucht, een echte prinses.

Geen beha
Saillant detail: de doorschijnende stof op de rug verklapte dat Kate Middleton haar beha thuis had gelaten. Verrassend, dat zeker, maar het geheel bleef elegant. Hoe doet ze dat toch?! Hoe dan ook; het bevestigt maar weer dat ze met recht ‘de meest glamoureuze prinses’ wordt genoemd (sorry Max). Psstt: ook een blauwe galajurk? Voilà!

Kate Middleton Beha

Maar onze eigen koningin Máxima kan er ook wat van:
Tijdens Prinsjesdag droeg ze bijvoorbeeld deze jurk >>
Een all time favourite: de inhuldigingsjurk van Máxima >>
En deze poederroze jurk stond haar ook prachtig! >>

Lees ook