1. Home
  2. Inspiratie
  3. Hoera, het is weer tijd voor kerstjurkjes!

Hoera, het is weer tijd voor kerstjurkjes!

Door Darcy Oerlemans - Vrijdag 11 December 2015 | 10:34

Het is december. Hoog tijd om de kerstballen en de lichtjes van zolder te halen, de kerstboom op te tuigen en de kerstcadeautjes in huis te halen. Maar eigenlijk draait de voorpret voor jurkenliefhebsters slechts om één ding: het uitzoeken van een feestelijk kerstjurkje!

kerstjurkjes

Feestjurkjes genoeg
Dus, hoe vind je jouw allermooiste kerstjurkje voor kerst 2015? Een glittertje doet het altijd goed, dus een kerstjurkje met glitters is een goeie investering. Die kun je namelijk ook mooi aan naar dat nieuwjaarsfeestje, en je eerstvolgende verjaardag. Heb je een fancy feestje op kantoor? Doe eens gek en ga voor een lange avondjurk. Laat die complimentjes maar komen!

Gegarandeerd goed
Zolang je kerstjurk feestelijk is, is het al gauw een succes. Met een jurkje in het goud, rood of zilver zit je bijvoorbeeld gegarandeerd goed tijdens de feestdagen. Of ga voor een tijdloze little black dress en maak ‘m extra kerstig met feestelijke sieraden, een shiny panty of een felrode lippenstift.

Inspiratie
Mogelijkheden alom, dus. En omdat we willen dat jij je perfecte feestjurk vindt, plukten we er alvast drie mooie exemplaren uit. Maar er is natuurlijk nog véél meer. Alle kerstjurkjes vind je op deze speciale kerstjurkjespagina. En hou ook vooral ons blog en onze Facebookpagina goed in de gaten, want we zullen je de komende tijd voorzien van een flinke dosis kerstinspiratie!

kerstjurkjes

Little Mistress € 104,95

kerstjurkjes

ASOS € 55,88

kerstjurkjes

TFNC € 79,95

 

 

Lees ook