1. Home
  2. Inspiratie
  3. Grote maten jurken op Jurkjes.nl

Grote maten jurken op Jurkjes.nl

Door Marise Doeve - Donderdag 13 Juni 2013 | 08:00

Grote maten jurken op Jurkjes.nl

Heb jij een maatje meer en wil je er graag modieus bijlopen? Veel grote maten webshops en winkels vernieuwen de collecties niet en gaan daardoor niet mee met de laatste trends. Gelukkig zijn er merken als Miss Etam, Bon A Parte, Ulla Popken en X-two die dit wel doen.

Op Jurkjes.nl vind je van deze merken grote maten jurken. De jurken zijn vaak verkrijgbaar vanaf maat 42 en lopen soms zelfs door tot maat 60. Dit zorgt voor een groot aanbod grote maten jurkjes online!

Grote maten jurken styling tips

Vind je het lastig om jurkjes te combineren? Op deze website staan veel tips wat betreft combineren. Het is bijvoorbeeld een goed idee om zwart te vervangen voor donkerblauw en je accessoires op jouw lichaamsbouw aan te passen. Vaak dragen vrouwen met een maatje meer veel laagjes maar dit wordt door Wondervol afgeraden. Je creëert hiermee namelijk horizontale lijnen en dit zorgt voor een voller effect.

Om jou op weg te helpen hebben wij de leukste jurken voor grotere maten voor je op een rij gezet. Klik hier voor het volledige overzicht. Veel plezier met shoppen!

Grote maten jurkjes | Jurkjes.nl

Miss Etam € 49,99, Great Looks € 54,99, Miss Etam € 19,99, Ulla Popken € 20,00, Ulla Popken € 44,95, Great Looks € 49,99

Lees ook