1. Home
  2. Inspiratie
  3. Flaneren langs de boulevard doe je met deze jurkjes

Flaneren langs de boulevard doe je met deze jurkjes

Door Ilse Bloemendal - Zaterdag 23 Juli 2022 | 10:46

Jurkjes voor in de zomer, je kunt er geen genoeg van krijgen. Met tropische temperaturen willen we natuurlijk niets liever dan jezelf in een fijn zomerjurk te hullen. Elke dag is jurkjesdag! Want; lekker makkelijk, luchtig en je bent in één keer klaar. Maar welke jurkjes zijn perfect om langs de boulevard te flaneren?  Wij hebben ze voor het gemak even op een rij gezet. Kom-tie.

Wikkeljurkjes

De wikkeljurk was vorige jaar een huge Instagram-hit en dit jaar zien we het populaire item opnieuw. Het is een jurk die bij elk figuur past, omdat ‘ie door de accenten voor een mooie taille zorgt. Alleen maar voordelen waar iedereen ontzettend blij van wordt! Ook leuk om de wikkeljurk lekker casual te dragen als tuniek op een jeans!

Spaghetti jurkjes

Met een elegant spaghetti jurkje maak je furore. In de jaren ’90 was deze jurk alles wat je nodig had, of nou ja, op de halterjurk na dan (maar die bespreken we later). Daarna zagen we spaghetti jurk niet meer en vonden we het te saai. Dit seizoen leeft de trend als nooit tevoren en kan je kast niet meer zonder.

Tuniekjurkjes

Een tuniekjurk is eigenlijk nooit in of out fashion. De jurk is casual te combineren op een broek, maar ook als zomerjurkje is het item lekker luchtig. Shop aankomen seizoen bijvoorbeeld een tuniekjurkje in neon of met een wilde dierenprint en je bent on trend!

Halterjurkjes

Yay voor halterjurkjes! Dat de 90’s een comback hebben gemaakt is duidelijk. Ieder seizoen zien we opnieuw invloeden in de mode uit deze goede oude tijd. We zijn ook ontzettend verliefd op de high waisted jeans, maar zo’n hip halterjurkje is nóg leuker.

Pasteljurkjes

Tijdloos maar oh zo trendy: de pastelkleurige jurk! Pastel is always a good idea. Met een jurkje in pastelkleur creëer je direct een zachte en dromerige vibe. Of je nou kiest voor een pastelroze jurkje, een pastelblauwe dress, of gaat voor een pastelgroen- of geel exemplaar: een pastel jurk komt écht altijd van pas en is onmisbaar in jouw kledingkast! Wij hebben de mooiste jurkjes in pasteltint voor jou verzameld, vind jouw favoriet hier!

Wat is jouw favoriete zomerjurk? Wij zijn benieuwd!

Lees ook