1. Home
  2. Inspiratie
  3. Deze 6 dingen maken je direct aantrekkelijker

Deze 6 dingen maken je direct aantrekkelijker

Door Darcy Oerlemans - Vrijdag 04 September 2015 | 11:54

Natuurlijk ben je al hartstikke aantrekkelijk van jezelf. Maar deze zes dingen maken je nóg knapper dan je al bent. Wetenschappelijk bewezen.

Marilyn Monroe
1. Hakken
Toegegeven, ze zitten niet altijd even lekker, maar hakken laten je benen mooier uitkomen, je gaat er rechtop van staan en ze geven je een flinke dosis elegantie (tenzij je erop loopt als een kreupele ezel). Bovendien zijn mannen behulpzamer als je hakken aan hebt. Mocht je plots ineens heel veel zin hebben in nieuwe hakken, kijk dan vooral hier even.

2. LBD (little black dress)
Wij wisten het natuurlijk al lang, maar ook de wetenschap heeft het nu bevestigd. Het klassieke zwarte jurkje mag dan simpel zijn, onderschat vooral de impact ervan niet. Zwart is sexy, slim, zelfverzekerd en sterk. Net als jij. Heb jij al een goede LBD (little black dress)? De mooiste zwarte jurkjes scoor je hier.

3. Blote schouders
Weg met die jasjes, vestjes, longsleeves en mouwtjes: schouders zijn hele beminnelijke features. Vervang gerust eens een decolleté voor een strapless jurkje en show your shoulders. Minstens zo sexy.

4. Rood
Niet alleen zwart maakt indruk, uit onderzoek blijkt dat vrouwen in rood als aantrekkelijker worden beschouwd. Rood staat voor verlangen, passie, romantiek en liefde. Rode jurkjes shop je hier.

5. Zandloperfiguur
Misschien best logisch, maar een zandloperfiguur is super aantrekkelijk. Als jij zo’n gelukkige dame bent met een flinke boezem, slanke taille en ronde heupen, hou dan van  je curves en show je figuur in een mooi aansluitend jurkje. Volgens onderzoek trek je dan niet alleen meer aandacht; je weet die blik ook langer vast te houden.

6. Lipstick
Franse wetenschappers ontdekten dat serveersters met lippenstift meer fooi kregen dan serveersters zonder lippenstift! Doe er je voordeel mee.

Meteen een date geregeld? Lees hier wat je vooral NIET moet aantrekken >> 

Lees ook