1. Home
 2. Inspiratie
 3. Alle tips voor de leukste zomerse jurkjes

Alle tips voor de leukste zomerse jurkjes

Door Josha - Donderdag 15 Juli 2021 | 15:12

zomerjurk

Heb jij de zomerse jurkjes al van zolder getoverd? Goed nieuws! Het wordt volgende week eindelijk weer lekker weer! In dit artikel geven we je alle tips om je favoriete jurkjes te kunnen dragen.

 

Zomerse Jurkjes

De zomer is in volle gang en de zomerse jurkjes kunnen uit de kast! Of je nou op vakantie gaat of niet, ook in Nederland is steeds wat lekkerder weer waardoor je al je jurkjes weer aan kan!

 

Schurende benen

Een van de meest veel voorkomende problemen zijn de schurende benen. Heb je hier wel eens last van? Dan hebben we een aantal tips voor jou!

 1. Kort broekje: doe een kort (sport) broekje onder je jurkje. Hierdoor voorkom je schurende benen. Je kunt ook een oude legging afknippen!
 2. Smeren maar! Door wat crème-deo tussen je benen te smeren zullen je benen ook minder snel schuren
 3. Poedertje hier, poedertje daar: je hebt ook allerlei verschillende poeders om het schuren tegen te gaan.

Luchtige stoffen

Zijn de temperaturen nou écht heel hoog? Dan heb je behoefte aan luchtige stoffen. Een aantal luchtige stoffen op een rij:

 • Linnen
 • Zijde
 • Katoen

 

Is het wat kouder weer?

Geen probleem! Een zomerjurkje kan je ook heel eenvoudig wat warmer maken. Hoe je dat doet? Zie de tips hieronder:

 

 1. Combineer een wit shirtje onder je jurkje met spaghettibandjes: Ja, echt! Het is helemaal in om een kort shirtje onder je jurkje te dragen. Dit kan met zowel lange als korte mouwen
 2. Panty: wordt het nou wat kouder in de avond? Neem dan een panty mee voor onderweg!
 3. Lange laarzen: Lange laarzen onder je jurk zijn ook helemaal in. Denk bijvoorbeeld aan lange cowboylaarzen of over the knee boots.
Lees ook