1. Home
  2. Inspiratie
  3. 9x de leukste pailletten jurkjes

9x de leukste pailletten jurkjes

Door Marise Doeve - Maandag 26 November 2012 | 16:43

Niet alleen de kerstboom hangt straks vol met blinkende kerstballen en sierlijke slingers, ook jouw feestjurkje bestaat dit jaar uit pailletten en glitters! De feestdagen zijn er immers om te schitteren, toch? Het is daarom hèt moment van het jaar om eens flink uit te pakken en jezelf in jouw meest feestelijke outfit te hijsen.  

Zagen we pailletten afgelopen seizoenen alleen nog als detail op de schouders, deze winter zijn ze overal! Van goud of zilver tot zwart en van glitters all over tot een mooi cocktailjurkje met glinsterende details, een pailletten jurkje is dit jaar een absolute musthave! Wij zijn het dan ook helemaal eens met de mooie Rihanna: “Shine bright like a diamond!” 

Extra knallend en opvallend de feestdagen door? Ga dan voor een gouden glitter jurkje die helemaal bestaat uit pailletten, zoals het jurkje van Oneness (tweede rij, links). Wordt dit voor jou iets te heftig, ga dan voor een jurkje waarvan bijvoorbeeld alleen het rokgedeelte bestaat uit pailletten. Zoals hieronder, het middelste jurkje op de tweede rij.

Nog geen jurkje met glitters in de kast hangen? Voor de leukste pailletten jurkjes kijk je hier!

Welk glitterjurkje is jouw absolute favoriet?

Ps. Heb jij onze speciale kerstjurkjes pagina al gezien? Bekijk de mooiste en meest feestelijke kerstjurkjes hier!

 

Lees ook