1. Home
  2. Inspiratie
  3. 7 jurken die elke vrouw zou moeten hebben

7 jurken die elke vrouw zou moeten hebben

Door Admin - Donderdag 01 Oktober 2015 | 15:59

7 jurken die elke vrouw zou moeten hebben

Jurkjes zijn er in zoveel soorten en maten, dat er voor elke gelegenheid wel eentje te scoren valt. Sommige jurken zijn echter zo onmisbaar, dat je ze standaard in je kledingkast móét hebben.

 

1/ Little Black Dress

little black dress

We beginnen met een inkoppertje: De LBD is jouw redmiddel als je het even niet meer weet. Want deze jurk is nooit under- of overdressed. Draag ‘m naar kantoor, een date of een avondje uit. Elke vrouw moet er gewoon (minstens) een hebben!

2/ Maxi-jurk

maxi-jurk

Hoe leuk het ook is om met blote benen over de boulevard te paraderen, soms wil je gewoon iets meer mansdekking. Zeker nu de zomer aan z’n eind is. De maxi-jurk is de perfecte oplossing. Zelfs als het kwik niet boven de 18 graden komt, zie jij er zomers uit. Wil je toch graag wat been laten zien? Kijk de kunst maar af bij Kim Kardashian.

3/ Spijkerjurkje

spijkerjurk

Denim is tijdloos, nonchalant en toch klassiek en eigenlijk nooit uit de mode. 

4/ Feestjurk

feestjurk

Natuurlijk is de LBD altijd goed, maar sommige momenten vragen om een beetje meer feestelijkheid, meer fun, net dat beetje extra dat  een klein zwart jurkje soms mist. Vul je kledingkast dus zeker aan met een vrolijk gekleurd cocktailjurkje of ander feestnummer.

5/ Wegkruipjurk

Wegkruipjurk

Is het een trui? Is het een jurk? Wat het ook is, deze variant is heerlijk om in te chillen, maar met de juiste accessoires ook netjes of speels te dragen. Hij is makkelijk en, nog veel belangrijker, zit heerlijk.

6/ Zakelijk jurkje

Zakelijke jurk

Ook op de werkvloer doen jurkjes het goed. Met het perfecte zakelijke jurkje aan geef jij die lastige presentatie zonder problemen en doorsta je elk sollicitatiegesprek met gemak. Het perfecte zakelijke jurkje zit als gegoten waardoor je zelfverzekerdheid uitstraalt; Deze dame weet waar ze het over heeft. Gooi er een jasje overheen voor extra kantoor-punten.

7/ Altijd-goed-jurkje

Altijd-goed

Soms heb je van die dagen dat je totaal geen inspiratie hebt. Of tijd. Of zin. Voor deze momenten heb je een jurkje nodig dat altijd goed is. Niet te veel toeters en bellen, maar een basic waarin niks mis kan gaan en jij je dag zorgeloos doorkomt.  

LEES OOK:

Zoek niet verder: dit is DE jurk voor succes >>

Kijk Máxima knap zijn in deze jurk >>

Oeps! Foutje van H&M >>

Lees ook