1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3x de leren jurk: van stijlvol tot sexy

3x de leren jurk: van stijlvol tot sexy

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 26 Oktober 2016 | 17:26

Het is hoog tijd voor een update naar de herfstgarderobe, en jouw eerste investering wordt een leren jurk. Of twee. Of drie. Met de leren jurk kun je namelijk werkelijk waar élke kant op, en we geven je alvast drie opties.

leren jurk

De leren jurk: stijlvol en zakelijk
Met een jurk van leer is het heel goed te doen om een zakelijke, stijlvolle look te creëren. Omdat het materiaal van de jurk op zich al opvalt, is het beter om te kiezen voor een cleane afwerking. Kies bij zakelijke gelegenheden dus een jurk zonder al te veel details en bij voorkeur in een donkere kleur, zoals zwart of bordeauxrood (extra punten voor deze herfstkleur!). Ook suède jurken ogen chic en zijn zeer geschikt als jurk om naar kantoor te dragen.

Shop hier stijlvolle leren jurkjes >>

De leren jurk: stoer
Als je van stoere outfits houdt en al die meisjesachtige jurken en rokken niet helemaal jouw ding zijn, dan is de (bruine) leren jurk jouw nieuwe beste vriend. Met een geruite blouse en stevige biker boots maak jij je stoere look compleet, en laat jij zien dat jurken heus niet altijd netjes of damesachtig hoeven te zijn.

Shop hier stoere leren jurkjes >>

De leren jurk: sexy en verleidelijk
Oe la la, wat kan een leren jurk toch sexy zijn! Niet voor niets vind je vaak leren exemplaren tussen de sexy jurkjes. Combineer de leren stof met een sexy split aan de onderkant of een strapless model en je hebt het ideale recept voor een verleidelijke outfit. Draag er vervolgens een paar killer heels onder en jouw date is gegarandeerd onder de indruk. Durf je nog een stapje verder te gaan? Doe eens gek en kies voor een felle kleur! Misschien is een jurk van rood leer wel wat voor jou, of schitter jij in een blauw exemplaar.

Shop hier sexy leren jurkjes >>

Lees ook