1. Home
  2. Inspiratie
  3. Velvet jurkje: 15X de allermooiste fluwelen jurkjes

Velvet jurkje: 15X de allermooiste fluwelen jurkjes

Door Ana Banjanin - Vrijdag 24 November 2017 | 12:15

Als echte fashion junkie ben jij natuurlijk 24/7 op de hoogte van de allernieuwste trends op modegebied. Dan zal de volgende trend jou niet ontgaan zijn: velvet! We zien het echt overal terugkomen, sinds de fashionshows in Milaan en Parijs. Hip, trendy en ook nog eens classy. Voor een schooldag, op ’t werk, maar ook als feestjurkje tijdens het nieuwe jaar. Een velvet jurkje is écht altijd goed!

 

Ben jij nou op zoek naar de tofste velvet jurkjes, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? No worries, wij helpen je een handje. Wij hebben namelijk de 15 leukste velvet jurkjes voor je op een rijtje gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw favoriet te selecteren en deze in huis te halen. Dan weet je helemaal zeker dat jij er altijd on fleek uit zult zien.

VELVET JURKJE: DEZE ZIJN PERFECT VOOR DE FEESTDAGEN

Geloof ons, met deze jurkjes, ben jij meer dan ready voor de feestdagen. Sinterklaas, Kerst, of zelfs voor het Nieuwjaar; jij zult er hoe dan ook fantastisch uitzien!

 

THE PERFECT VELVET LITTLE BLACK DRESS 

Wie heeft het volgende advies nou nog nooit gehoord? ”Een klein zwart jurkje is een musthave voor ieders kast”. Iedereen toch? Daar zijn wij het helemaal mee eens, want a little black dress komt écht altijd van pas. Voor een schooldag, op ‘t werk, of voor een tripje naar een luxe en fancy restaurant. Met een zwart jurkje zit je altijd goed. En hoe leuk is het om dat kleine zwarte jurkje eens te combineren met dé trend van het najaar: juist! Velvet. Dat dachten wij ook. Daarom speciaal voor jou de leukste velvet little black dresses.

Een velvet jurkje is dus hét item dat jouw kast drastisch nodig heeft dit najaar. En waarom dan precies? Dat lees je hier! Shopze en geniet van je velvet jurkje!

Nog veel meer te gekke jurkjes shop je natuurlijk hier →

Lees ook