1. Home
  2. Inspiratie
  3. ZIEN: Bastiaan van Schaik voor WENZ

ZIEN: Bastiaan van Schaik voor WENZ

Door Britte Kramer - Donderdag 29 September 2016 | 10:54

Webshop WENZ ging een samenwerking aan met topstylist Bastiaan van Schaik (RTL Boulevard, Holland’s Next Top Model, Stylist van de Sterren). Om jou een handje op weg te helpen selecteerde hij een aantal items die je móet hebben, dit najaar: Bastiaan’s Favourites.

Bastiaan van Schaik WENZIn deze collectie vind je niet alleen door Bas goedgekeurde jurkjes, maar ook allerlei accessoires om je outfit af te maken. Denk aan jasjes, schoenen, kettingen… Eigenlijk hoef je amper nog zelf na te denken. Verstand op nul en shoppen maar >>

In dit filmpje vertelt Bastiaan van Schaik je precies hoe de vork in de steel zit:

Eindeloos combineren
Bastiaan stelde dus twaalf looks samen, die hij laatst presenteerde tijdens een modeshow in zijn eigen loft (zie dit en dit blog). WENZ is volgens hem een shop met goede items, die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Want, voegde hij toe: ‘Mode gaat over je eigen stijl en gevoel neerzetten.’ Verstand toch maar weer van de nul-stand af, dus.

Wild & western
Een paar van zijn favorieten zie je hieronder. Het eerste jurkje, met contrast tussen de voor- en achterkant, is volgens hem perfect voor een avondje uit. En ook een spijkerjurkje mocht niet ontbreken, want als we Bastiaan van Schaik mogen geloven is de westernlook helemaal terug!

Wil je meer zien? (Eh, ja, natuurlijk wil je dat!)
Hier shop je alle favoriete items van Bastiaan van Schaik op WENZ.nl >>

Lees ook