1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn onze favorieten uit de gloednieuwe Promiss jurken collectie!

Dit zijn onze favorieten uit de gloednieuwe Promiss jurken collectie!

Door Merel Van Hees - Dinsdag 18 September 2018 | 10:45

Promiss, een webshop die niet meer weg te denken is uit de online fashionwereld. Wellicht heb je het idee dat alleen je lieve opoe hier shopt en ben je er dus niet zo bekend mee, maar daar gaan wij verandering in brengen met onze webshop in de spotlight want de Promiss jurken wil je in je garderobe hebben hangen. Wij hebben goed nieuws, want de Promiss jurken zijn nu op Jurkjes.nl te vinden.

Promiss jurken zijn voor iedere gelegenheid

Promiss startte alweer 20 jaar geleden met vijf winkels verspreid over ons koude kikkerlandje. Een winkel gericht op de stijlvolle Nederlandse vrouw met kleding die je kunt dragen naar je werk maar ook zeker voor een dagje shoppen met je vriendinnen. Een lifestylemerk waar ze werkelijk alles hebben. Van mode tot accessoires en een beauty- en home collectie. Inmiddels kun je lekker je slag slaan want Promiss heeft alweer 14 winkels én een online shop. Door de goede kwaliteit stoffen, klassieke jurken en een aantrekkelijke prijs verdient deze winkel een plekje in de spotlight.

Je kan op Jurkjes.nl uit heel veel mooie Promiss jurken kiezen. Zo kan je gaan voor een little black dress, a-lijn jurkje of een basic blousejurkje. Maar ook als je een avondje uit op de planning hebt staan kan je terecht bij Promiss.  Wat ook super leuk is, is het online blog dat Promiss bijhoudt op de site met daarin verschillende outfits, trends en tips om je te inspireren. De persoonlijke aandacht waar zij om bekend staan, bieden zij met de blog nu ook online.

Promiss jurken

Grote maten jurken

Iedere vrouw heeft een ander lichaamstype. Bij Promiss verkopen ze jurken in maat 36 tot en met 58. Door de fijne pasvorm en stoffen zijn het de perfecte jurken voor ieder figuur, bijvoorbeeld een fijn jersey jurkje of juist een zakelijk jurkje voor werk.

Nieuwsgierig geworden naar deze shop? Wij hebben onze favorieten Promiss jurkjes al voor je verzameld.

Lees ook