1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to: jurk op verschillende manieren dragen

How to: jurk op verschillende manieren dragen

Door Hiran Tawfik - Maandag 12 Maart 2018 | 16:08

Er zijn verschillende manieren om een jurk te dragen. We bedoelen dan niet letterlijk dat jij je jurk op een andere manier aantrekt (zie: been door mouw), maar dat je iets aan de outfit toevoegt. Iets waardoor je jurk niet het enige is dat de aandacht trekt. Ben je benieuwd naar de verschillende manieren om een jurk te dragen ? Lees dan verder!

 

Het dragen van je favoriete jurk op dezelfde manier kan na een tijdje saai worden. Dit wil je niet hebben. Er zijn verschillende manieren om je outfit op te fleuren. Dit kan aan de hand van accessoires, een ander kledingstuk toevoegen aan je outfit of je tas en schoenen veranderen. Er zijn zeker genoeg manieren om een jurk te dragen.

LEARN TO ACCCESSORIZE

Het toevoegen van accessoires kan je hele look al veranderen. Je kunt ervoor zorgen dat de focus wordt gelegd op iets anders dan alleen je jurk. Dit kun je doen door een statement ketting om te doen, zodat de aandacht op je schouders wordt gericht. Als je een jurk draagt met een diepe hals of een lage rug, kun je makkelijk een bodychain om doen om het interessant te houden.

 

TWEE VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN, KA-CHING!

In je eigen capsule wardrobe creëren hadden wij het er al over dat je een trui bovenop je jurkje kunt dragen. Hierdoor lijkt het net alsof je een rok draagt. Dit kan leuk zijn met een basic jurkje, maar ook met een jurk met een leuk printje. Wat dacht je anders van een onderjurkje oftewel een slipdress? Enorm fashionable nu!

JUISTE TAS EN SCHOENEN COMBINEREN

Door het veranderen van je schoenen en tas kun je ook makkelijk een dressy outfit veranderen in een sporty outfit. Als je dus als eerst een jurk aan had met enkel laarsjes en een cross body tas, dan kun je deze omwisselen voor een paar Stan Smith’s met een rugzakje. Als je de schoenen in een basic kleurtje houdt zoals zwart of wit, dan mag je tas wel opvallen. Dit kun je doen door een opvallende kleur te kiezen of gewoon een ander soort model. Wat dacht je van een trendy boxbag of een tas met checkerprint? Deze print is super hot op dit moment!

Wat vind jij van deze manieren om een jurk te dragen? Ga jij ook een trui bovenop je jurk dragen? Of zal je eerder een opvallende tas dragen om je look compleet te maken? Wat je ook besluit te doen, met deze jurkjes zal jij de perfecte outfit creëren. ;)

Lees ook