1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tuniekjes: waarom dit item eigenlijk altijd goed is

Tuniekjes: waarom dit item eigenlijk altijd goed is

Door Ana Banjanin - Donderdag 25 Januari 2018 | 11:30

De meesten van ons hebben wel één of meer exemplaren ervan in de kast hangen. Je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Het is en blijft een topper: de tuniek. Het tuniekje goes way back en wordt al eeuwenlang gedragen. Daarom kun jij ook niet achterblijven! Maar waarom is iedereen nou zo’n fan van dit kledingstuk? En waar vind je de allerleukste exemplaren? We got you! Je leest hier waarom én je vindt hier ook nog eens de allerleukste tuniekjes. Life is good!

 

tuniekjes

Dat het tuniekje een all time classic is, valt niet over te twisten. Maar je vraagt je vast af: ”Waarom is het tuniekje dan zo populair en tijdloos?” Nou, wij hebben hier het antwoord op! Ten eerste zitten tuniekjes echt als gegoten, ongeacht je postuur. Ook zitten ze super comfortabel en ze zijn daarnaast ook nog eens ontzettend flatterend. Wie wilt dat nou niet?

 

Ben jij blessed met mooie rondingen, maar verstop jij toch het liefst je brede heupen, volle billen of buikje? Dan is een tuniekje ideaal voor jouw lichaamstype. Hij camoufleert namelijk het gebied rondom de je buik en heupen, en zorgt ervoor dat jouw probleemgebieden worden verdoezeld. En wat betreft jouw taille? De taille wordt benadrukt, waardoor jij binnen no time een heerlijk zandloperfiguur krijgt. We love it.

 

En wist jij, dat tuniekjes echt super multifunctioneel zijn? Nee? You’re welcome. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een tuniek over je bikini heen gooien op vakantie. Of draag ‘m op een strakke jeans, voor een school- of werkdag. Maar je kunt een tuniekje ook als jurkje dragen, gewoon met overknee boots bijvoorbeeld! WE LIKE!

DE LEUKSTE TUNIEKJES: GET YOURS AND ENJOY

Met tuniekjes ben je dus overduidelijk helemaal on fleek en daarnaast doe jij er jouw figuur alleen maar voordeel mee. Jouw eventuele onzekerheden worden gemakkelijk verdoezeld en jouw pluspunten worden juist extra benadrukt!

 

Deze toppers en nog veel meer leuks shop je hier

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.